CatrosPLUS3003special_CB_Case_d0_kw_P7170761_d1_190731

Ekék

Az AMAZONE ekeprogram öt féle függesztett váltvaforgató ekét ölel fel. A 2-4 vasú függesztett Cayros család a közepes osztálytól a, míg a 4-6 vasú nehéz eke család a nagytraktorok eszközei, valamint a Cayron 5-6 vasú tagjai fokozatmentes munkaszélesség állítással érhető el. A féligfüggesztett Hektor eke 6-8 vasú kivitelben akár a 360 LE-s tarktorokig üzemeltethető.

Szántáselmunkálók

A szántás utáni visszatömörítés ideális körülményeket hoz létre a vetés előtt. Sok esetben nincs elég idő a szántás természetes ülepedésére várni a vetés előtt, ekkor ideális a második menetbeli visszatömörítés. Egy nehéz gyűrűs henger az ekével kombinálva mélységbeli visszatömörítést tesz lehetővé, töri a rögöket és csökkenti a kipárolgás veszélyét.

Rövidtárcsák

Az AMAZONE rövidtárcsa program belépőmodellje a Catros Special, melyet öt függesztett és három vontatott kivitel követ. A Catros+ nagyüzemek részére és a Catros XL, illetve a Catros-2TX. A 3 m széles függesztett Combidisc nagy munkasebességre lett tervezve, míg a CEUS-2TX több munkaműveletet kombinál egy gépen belül.

Kultivátorok

Az Amazone mulcskultivátor programja a három gerendelyes Cenius 3-4 m-es kultivátortól kezdve a négy gerendelyes Cenius -2TX 4-8 m-es gépig terjed. Mindegyik modell létezik Special és Super kivitelben. A CEUS-2TX tárcsás mulcskultivátor 4 méretben létezik 4-7 m munkaszélességben és több műveletet von össze egy munkamenetben.

Forgóboronák és forgó lazítók

Az aktív talajművelő eszközök közül az AMAZONE a KE Special forgóboronától a nehéz traktorokhoz való KG forgó lazítókig kínál eszközöket. A nehéz talajok átkeveréséhez a KG, vagy a KX forgó lazító felel meg. A KX esetében akár fogásra álló, akár húzásra álló késeket is használhatunk. Nagy szármaradvány esetén szántás nélküli talajműveléskor a mélylazítót is használhatjuk.

Hátsó tartály és köztes növények vetése

Az XTender hátsó tartály és a vontatott XTender-T lehetővé teszi a Catros és Certos, illetve Cenius talajművelő eszközök esetében a köztes növények vetésével egy időben a műtrágya és/vagy vetőmag kijuttatását is.

Gyűrűs henger

Az AW gyűrűshenger egy univerzális talajlezáró eszköz az AMAZONE kínálatában. A gyűrűshenger 6,6-15,4 m munkaszélességig rendelhető, Cambridge, vagy Crosskill gyűrűkkel.

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.