App_mySpreader_d0_kw_PA183917_d1_190819

ISOBUS

Az AMAZONE minden ISOBUS-képes géppel a legmodernebb technikát kínálja, szinte határtalan lehetőségekkel. Hogy Ön az AMAZONE kezelőterminálját vagy traktorja egy már meglévő ISOBUS terminálját használja, ebben nem játszik szerepet. Az ISOBUS egy, az egész világon érvényes kommunikációs szabványt jelöl egyfelől a kezelő terminálok, traktorok és munkagépek, másfelől a farmirányítási információs rendszerek között.

Szoftverlicencek

Az AMAZONE annak érdekében, hogy minden igényt ki tudjon elégíteni, költségtérítés ellenében különböző szoftverlicenceket kínál az AmaTron 4 terminálhoz. A GPS-Switch basic, ill. a GPS-Switch pro, a GPS-Track és az AmaCam alkalmazás már előre telepítve van, így semmilyen más szoftverre nincs szükség. Legfeljebb 50 órán (az AmaCam esetében 10 órán) át ingyenesen tesztelhetők. A GPS-Maps&Doc funkció az Ön számára ingyenes.

Adatkezelés

Az AmaTron 4 ISOBUS-terminál Task Controller funkciója lehetővé teszi a gépfüggetlen adatkezelést az adatrögzítéstől kezdve egészen a Farm Management Information System rendszerrel való adatcseréig. Az agrirouter és a myAmaRouter alkalmazás segítségével az adatcsere biztonságos és kényelmes módon, online végezhető az AMAZONE gépek és a mezőgazdasági szoftveralkalmazások között.

myAMAZONE alkalmazások

A gépfunkciók mobileszközökön keresztüli digitális vezérléséhez az AMAZONE különböző alkalmazásokat kínál, például a mySpreader alkalmazást műtrágyaszórókhoz és a mySprayer alkalmazást növényvédelmi permetezőgépekhez. Az AmaTron Twin alkalmazás és a myAmaRouter alkalmazás az AmaTron 4 készülékkel együtt hozzáadott értéket nyújt a könnyű használat és az online adatcsere érdekében.