Mezőgazdasági gépészet

Műtrágyaszórás

Az AMAZONE 100 éves tapasztalata a tápanyag kijuttatás terén jelenleg négy függesztett és két vontatott műtrágyaszóró családban csúcsosodik ki bármilyen üzemméret számára.

Talajművelés

Az optimális talajműveléshez az Amazone minden talajtípushoz és üzemmérethez a megfelelő gépet kínálja. A passzív talajművelő gépek közül függesztett és féligfüggesztett váltvaforgató ekét, rövidtárcsát, kultivátort és különféle hengereket. Az aktív talajművelő gépek közül a forgóboronát, a forgó lazítót és a középmély lazítót különféle lezáró hengerekkel.

Permetezés

Az AMAZONE öt évtizedes tapasztalattal rendelkezik a növényvédő gépek fejlesztésében és minden üzemmérethez megfelelő gépet kínál. A folyamatosan továbbfejlesztett függesztett permetezőgép család, és annak mellső tartállyal kiegészített változata, illetve a nagy teljesítményű vontatott és önjáró permetezőgépek alkotják a kínálatot. 2019 óta a sorközművelő kultivátorokat gyártó Schmotzer cég tökéletesen beleillik a növényvédelmi portfólióba.

Vetéstechnika

Az AMAZONE hét évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szántás utáni, a mulcs- és a direktvetéshez használt vetéstechnika területén, és több, mint öt évtizedes tapasztalattal az aktív kombinált vetőgépek területén. A program ma a mechanikus és pneumatikus függesztett, rászerelt és vontatott vetőgépektől kezdve egészen a függesztett vagy vontatott egyenkénti vetőgépekig terjed.