UF függesztett szántóföldi permetezőgép

A 900–1200 l-es tartálytérfogatú, kompakt kivitelű UF függesztett szántóföldi permetezőgépet könnyűszerkezetes kialakítású stabil konstrukció jellemzi. A 12-től 24 m-ig terjedő munkaszélességű Q-Plus, Super-S1 és Super-S2 szórókerettel az UF egy rendkívül ütőképes gép.

UF 02 függesztett szántóföldi permetezőgép

Az UF 02 függesztett szántóföldi permetezőgép 1000 vagy 2000 literes tartálytérfogattal, illetve 12 és 30 m közti munkaszélességű szórókerettel kapható. Az UF 02 elsősorban kompakt kialakításával, valamint egyszerű és komfortos kezelésével tűnik ki versenytársai közül. Az FT fronttartállyal kombinálva a fordulékony gépkapcsolat tartálytérfogata akár 3500 literre növelhető. Mértéket ad!

Fronttartályrendszer UF függesztett szántóföldi permetezőgépekhez

Az FT fronttartállyal az UF függesztett szántóföldi permetezőgép térfogata igazán egyszerűen 1000 vagy 1500 literrel megnövelhető. Az opcionális FlowControl+ rendszernek és a kompakt kialakításnak köszönhetően a fronttartály ideális megoldás az UF kapacitásbővítésére.

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon - A növényvédelem a földművelés fontos részét képezi a magas hozamok és az optimális minőségek érdekében. Ez a két tényező a világ növekvő népessége mellett rendkívüli szereppel bír az élelmiszerellátás biztosításához.