EasySet 2 | Műtrágyaszórási technológia

Komfortos elektromos beállítás és vezérlés

Az EasySet 2 vezérlő számítógép lehetőséget kínál az automatikus mennyiségszabályozásra, változó menetsebességek mellett. A kifolyónyílások méretei a tolózár automatikus beállításával úgy igazodnak, hogy a kiszórási mennyiség mindig azonos maradjon. Csak egy 12 V áramcsatlakozó szükséges a kezelőszámítógéphez.

AmaSpread 2 | Műtrágyaszórási technológia

Az új AmaSpread 2 kezelőterminál már elérhető. A műtrágyaszórási technológia területén használt terminálok portfólióját felülvizsgáltuk. Miután a belépő szintű szegmensben a gépspecifikus terminálok családja 2019-ben az EasySet 2-vel kiegészült, most a középkategóriás szegmensben is elérhető egy új kezelőterminál.

AmaSet+ | Növényvédelem

Az AmaSet+ kapcsolódoboz kényelmes építőköve a felhasználó- és környezetbarát növényvédelmi alkalmazásnak.

AmaSpray+ & ProfiClick | Növényvédelem

Az AmaSpray+ lehetővé teszi az egyszerű, mégis teljesen automatikus szabályozást. A kezelő terminálba integrált kapcsoló 5, 7 vagy 9 keretszakasz kapcsolására ad lehetőséget.

AmaDrill 2 | Vetéstechnika

Az AmaDrill 2-őt speciálisan az AMAZONE vetőgépekhez fejlesztettük ki, és ártakarékos, de éppolyan kényelmes terminál. Az AmaDrill 2 kezelő számítógéppel az AMAZONE vetőgép kezelése a traktor ISOBUS funkciója nélkül is lehetséges.

AmaCheck | Szemenkénti vetéstechnika

Az AmaCheck kezelő számítógépet kimondottan a mechanikus válogatóhajtással és a mechanikus trágyaadagolóval dolgozó Precea Special kezeléséhez fejlesztették. A kezeléshez nincs szükség ISOBUS-csatlakozásra a traktoron.

AmaScan | Szemenkénti vetéstechnika

Az AmaScan 2 kezelőszámítógéppel az AMAZONE optimális megoldást kínál a Precea Special géphez, ISOBUS-vezérlés nélkül. Az egyszerű kezelhetőség igényre szabott megoldást jelent az ISOBUS nélküli gépkezeléshez, magas szintű kényelem mellett. Az AmaScan 2 még több funkciót kínál, mint az AmaCheck kezelőterminál.

EasySet E+S | Téli úttakarítás

Az EasySet E+S az ideális kezelő számítógép, ha különös hangsúlyt fektetnek a kényelmes és nagyon egyszerű kezelésre, függetlenül attól, hogy tengelycsonk meghajtású vagy hidraulikus meghajtású E+S-hez.

AmaDos E+S – igényes feladatmenedzsmenttel

Az AmaDos E+S különleges erőssége, minden tengelycsonk meghajtású E+S esetében, a feladatmenedzsment lehetősége. A mindenkor kiválasztott megbízáshoz megjelenik a képernyőn a megmunkált terület, a bejárt útszakasz és a kiszórt mennyiség.

EasySet 2 | Téli úttakarítás

Az EasySet 2 az ideális kezelőszámítógép, ha fontos a kényelmes és igazán egyszerű kezelhetőség.