AD-P Special ráépített pneumatikus vetőgép

Az AD-P Special pneumatikus ráépített vetőgép az ideális vetőgép a kedvező költségű precíz vetéshez. Az AD-P Special a KE forgóborona és a KX vagy KG forgó lazítókkal együttesen ideális magágyat teremt 3 m, 3,5 m és 4 m-es munkaszélességen. A vetőkombináció 850 l és 1500 l közötti tartálytérfogatával ütőképes gép, különösen szántó- és mulcsvetéshez.

Centaya pneumatikus ráépített vetőgép

A Centaya pneumatikus ráépített vetőgép nagyon kényelmes és precíz vetőgép, amely választhatóan a KX és KG forgó lazítóval, vagy a CombiDisc függesztett rövidtárcsával is kombinálható. A Centaya ráépített vetőgép a 3 és 4 m közötti munkaszélességével és az 1600 vagy 2000 literes tartálytérfogatával különösen ütőképes. A Centaya ráépített vetőgép a RoTeC-Control tárcsás csoroszlyával vagy a TwinTeC duplatárcsás csoroszlyával kapható.

Cirrus vontatott kombinált vetőgép

A Cirrus vontatott kombinált vetőgép egy pneumatikus vetőgép, amely kiváló minőségű munkát végez a szántás utáni vetés és a mulcsvetés terén. 3 – 6 méteres munkaszélességével és 3.000 – 4.000 literes tartálytérfogatával a Cirrus egy igazán hatékony eszköz. Sokoldalúságával és különböző szállítópálya-kialakításaival a Cirrus sorozatban a kisebb kompakt kombinált vetőgépektől a nagy területteljesítményű vetőgépekig minden feladathoz megtalálható az optimális megoldás.

Cayena késes csoroszlyás vetőgép

A Cayena késes csoroszlyás vetőgépet kemény, száraz és köves talajok gyors vetésére terveztük előzetes talajműveléssel vagy anélkül.
A Cayena 6 m-es munkaszélessége és 3600 literes tartálytérfogata rendkívüli hatékonyságot biztosít. Alternatív lehetőségként a 4000 literes, kétkamrás tartályú Cayena-C típus is választható.

Citan vontatott vetőgép

A Citan vontatott vetőgép könnyű vontathatóságának, valamint 8 és 15 méter közötti munkaszélességének köszönhetően rendkívül nagy területteljesítményre képes. 4 600 literes vagy 7 800 literes tartálytérfogatával a Citan kimagasló teljesítményt nyújt, főként olyankor, amikor rövid idő alatt kell nagy területeket bevetni. A 12 vagy 15 méteres munkaszélességű Citan modellek alapfelszereltségének része ezenkívül még egy 3-kamrás nyomótartály, amellyel a vetőmag mellett...

Primera DMC nagy területteljesítményű vetőgép

Precizitás és sebesség
direktvetésnél, mulcsvetésnél és hagyományos vetésnél
Akár 18 km/h munkasebesség, paralelogramma-vezetésű hegyes orrú csoroszlya, kopásálló csoroszlya és kengyeles görgők, ferde magtakaró pálcákkal és magtakaró hengerekkel


Az AMAZONE az új vetőgép-generációval – a 3 m, 4,5 m, 6 m, 9 m vagy 12 m munkaszélességű Primera DMC vetőgéppel – kiváló gépet kínál a nagy felületeken végzett kedvező költségű termelési eljáráshoz. Ez a sokoldalúan...

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.