AD-P Special ráépített pneumatikus vetőgép

Az AD-P Special pneumatikus ráépített vetőgép az ideális vetőgép a kedvező költségű precíz vetéshez. Az AD-P Special a KE forgóborona és a KX vagy KG forgó lazítókkal együttesen ideális magágyat teremt 3 m, 3,5 m és 4 m-es munkaszélességen. A vetőkombináció 850 l és 1500 l közötti tartálytérfogatával ütőképes gép, különösen szántó- és mulcsvetéshez.

Centaya pneumatikus ráépített vetőgép

A Centaya pneumatikus ráépített vetőgép nagyon kényelmes és precíz vetőgép, amely választhatóan a KX és KG forgó lazítóval, vagy a CombiDisc függesztett rövidtárcsával is kombinálható. A Centaya ráépített vetőgép a 3 és 4 m közötti munkaszélességével és az 1600 vagy 2000 literes tartálytérfogatával különösen ütőképes. A Centaya ráépített vetőgép a RoTeC-Control tárcsás csoroszlyával vagy a TwinTeC duplatárcsás csoroszlyával kapható.

Avant: Vetőkombináció mellső tartállyal szántó- és mulcsvetéshez

Nagy területteljesítmény és első osztályú vetésminőség: Ezekkel a kiemelkedő jellemzőkkel az Avant összecsukható vetőkombináció különleges erőssége mindenekelőtt üzemközi használatnál nyilvánul meg. A választhatóan 4 m, 5 m vagy 6 m nagy munkaszélességeknél a gyakorlatban élvezheti a felosztott kialakítás előnyeit. A traktoron a mellső felszerelési helyet jól kihasználja a vetőmagtartály. Plusz súlyokra nincs szükség. Az elülső felszerelésű vetőmagtartállyal, valamint a...

Cirrus vontatott kombinált vetőgép

A Cirrus vontatott kombinált vetőgép egy pneumatikus vetőgép, amely kiváló minőségű munkát végez a szántás utáni vetés és a mulcsvetés terén. 3 – 6 méteres munkaszélességével és 3.000 – 4.000 literes tartálytérfogatával a Cirrus egy igazán hatékony eszköz. Sokoldalúságával és különböző szállítópálya-kialakításaival a Cirrus sorozatban a kisebb kompakt kombinált vetőgépektől a nagy területteljesítményű vetőgépekig minden feladathoz megtalálható az optimális megoldás.

Cayena késes csoroszlyás vetőgép

A Cayena késes csoroszlyás vetőgépet kemény, száraz és köves talajok gyors vetésére terveztük előzetes talajműveléssel vagy anélkül.
A Cayena 6 m-es munkaszélessége és 3600 literes tartálytérfogata rendkívüli hatékonyságot biztosít. Alternatív lehetőségként a 4000 literes, kétkamrás tartályú Cayena-C típus is választható.

Citan nagy területteljesítményű vetőgép

A Citan vontatott vetőgép könnyű vontathatóságának, valamint 8 és 15 méter közötti munkaszélességének köszönhetően rendkívül nagy területteljesítményre képes. 4600 és 8000 literes tartálytérfogatával a Citan kimagasló teljesítményt nyújt, főként olyankor, amikor korlátozott idő áll rendelkezésre nagy területek vetéséhez. A 12 és 15 méteres munkaszélességű Citan modellek alapfelszereltségének része ezenkívül még egy 3-kamrás nyomótartály, amellyel a vetőmag mellett...

Primera DMC nagy területteljesítményű vetőgép

Az AMAZONE az új vetőgép-generációval – a 3 m, 4,5 m, 6 m, 9 m vagy 12 m munkaszélességű Primera DMC vetőgéppel – kiváló gépet kínál a nagy felületeken végzett kedvező költségű termelési eljáráshoz. Ez a sokoldalú nagy területteljesítményű vetőgép a megfelelően felszerelt csoroszlyaegységgel különösen alkalmas mulcs- és direktvetéshez, de a szántás utáni vetéshez is.

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.