Centaya Special ráépített vetőgép

Az Centaya pneumatikus ráépített vetőgép az ideális vetőgép a kiváló minőségű, precíz vetéshez. Ez a vetőgép a KE 02 Rotamix forgóboronával, illetve KX vagy KG Cultimix forgó lazítókkal kombinálva ideális magágyat teremt 3 m, 3,5 m és 4 m-es munkaszélességen. 1000 l-től 1500 l-ig terjedő tartálytérfogatával és számos különböző felszerelési lehetőségével a Centaya ráépített vetőgép az optimális megoldás az Ön gazdasága számára.

Centaya Super ráépített vetőgép

Az Centaya pneumatikus ráépített vetőgép az ideális vetőgép a kiváló minőségű, precíz vetéshez. Ez a vetőgép a KE 02 Rotamix forgóboronával, illetve KX vagy KG Cultimix forgó lazítókkal kombinálva ideális magágyat teremt 3 m, 3,5 m és 4 m-es munkaszélességen. 1600 l-től vagy 2000 l-ig terjedő tartálytérfogatával és számos különböző felszerelési lehetőségével a Centaya ráépített vetőgép az optimális megoldás az Ön gazdasága számára.

Avant 02 függesztett kombinált vetőgép Ftender fronttartállyal

A fordulékonyság és a teljesítmény találkozása
A 3–6 méteres munkaszélességű, FTender fronttartállyal felszerelt Avant 02 függesztett kombinált vetőgép az ideális gép a szántásba történő és mulcsvetést végző bérvállalkozók és nagyüzemek területein történő, racionális végrehajtásához. A fronttartály súlyelosztása – vetőmag hátul és forgó lazító vetőegységgel hátul – biztosítja a tengelyterhelés optimális eloszlását.

Cirrus vontatott kombinált vetőgép

Több, mint vetés: rugalmas, hatékony és precíz
A Cirrus vontatott kombinált vetőgép egy pneumatikus vetőgép, amely kimagasló minőségű és pontosságú munkát végez a szántás utáni vetés és a mulcsvetés terén. 3 – 6 méteres munkaszélességével és 3000 – 4000 literes tartálytérfogatával a Cirrus egy igazán hatékony eszköz. Rugalmas alkalmazhatóságával és különböző szállítópálya-kialakításaival a Cirrus sorozatban a kompakt kombinált vetőgépektől a nagy területteljesítményű...

Cayena késes csoroszlyás vontatott vetőgép

A Cayena késes csoroszlyás vontatott vetőgépet kemény, száraz és köves talajok gyors vetésére terveztük előzetes talajműveléssel vagy anélkül.
A Cayena 6 m-es munkaszélessége és 3.600 literes tartálytérfogata rendkívüli hatékonyságot biztosít; alternatívaként a 4.000 literes, 2-kamrás tartályú Cayena-C is elérhető.

Citan vontatott vetőgép

A Citan vontatott vetőgép könnyű vontathatóságának és 12 métertől 15 méterig terjedő munkaszélességének köszönhetően igen nagy területteljesítményre képes. 7800 literes tartálytérfogatával a Citan kimagasló teljesítményt nyújt, főként olyankor, amikor rövid idő alatt kell nagy területeket bevetni. A Citan gép alapfelszereltségének része egy 3 kamrás nyomótartály, amellyel a vetőmag mellett műtrágya is adagolható a vetőbarázdákba.

Primera DMC nagy területteljesítményű vetőgép

Precizitás és sebesség
direktvetésnél, mulcsvetésnél és hagyományos vetésnél
Akár 18 km/h munkasebesség, paralelogramma-vezetésű hegyes orrú csoroszlya, kopásálló csoroszlya és kengyeles görgők, ferde magtakaró pálcákkal és magtakaró hengerekkel


Az AMAZONE a 3 m, 4,5 m, 6 m, 9 m vagy 12 m munkaszélességben kapható Primera DMC-vel egy kiváló vetőgépet kínál költséghatékony termeléshez nagy területeken. Ez a sokoldalúan használható, nagy területteljesítményű vetőgép...

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.