Cirrus6003-2CC_MTD_Fendt_d0_kw_DJI_0389b_d1_190819

Mechanikus vetőgépek

A mechanikus vetőgépek körében az AMAZONE a D9, AD, Cataya mechanikus vetőgépeket és kombinációkat ajánlja forgóboronával vagy forgó lazítóval kombinálva. A D9 Special vetőgép önállóan vagy kombinálva a kis és közepes gazdaságok gépe, míg a Super kivitel közepes és nagygazdaságok esetében is megállja a helyét. A 12000-2T vontatott gabonavetőgép kifejezetten a nagygazdaságok eszköze.

Pneumatikus vetőgépek

Az AMAZONE pneumatikus vetőgépei az AD-P és a Centaya Super, a mellső tartályos Avant és a Cirrus mulcsvetőgép. A nagyteljesítményű vetőgépek között megtalálhatjuk az önálló Citan vetőgépet, a véső csoroszlyás Cayena és Condor és DMC Primera direktvető gépeket.

Szemenkénti vetőgépek

Az AMAZONE ED Special mechanikus és Super elektromos meghajtású szemenkénti vetőgépe egyszerűen átgondolt kivitel. Az EDX család 15 km/h menetsebességgel képes vetni az XPress vetőegységgel. Az új Precea vetőgép12 km/h menetsebességgel dolgozik mechanikus hajtással, míg a Super kivitel eléri a 15 km/h sebességet elektromos hajtással.

Köztes növények vetése

Ahhoz, hogy a köztes növényeket direkt, vagy a talajműveléssel egy időben kijuttassuk az AMAZONE a GreenDrill vetőegységet ajánlja. A vetőegység felszerelhető a Catros, CatrosXL és Certos gépekre, továbbá a Cenius, KG vagy KE talajművelő eszközökre egyaránt.

Hengerek

A vetőágy visszatömörítéshez az AMAZONE a mellső T-Pack U, az oldalsó T-Pack S és a hátsó középső T-Pack IN hengereket ajánlja.

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.