Cirrus6003-2CC_MTD_Fendt_d0_kw_DJI_0389b_d1_190819

Mechanikus vetőgépek

A mechanikus vetőgépek körében az AMAZONE a D9, AD, Cataya mechanikus vetőgépeket és kombinációkat ajánlja forgóboronával vagy forgó lazítóval kombinálva. A D9 Special vetőgép önállóan vagy kombinálva a kis és közepes gazdaságok gépe, míg a Super kivitel közepes és nagygazdaságok esetében is megállja a helyét. A 12000-2T vontatott gabonavetőgép kifejezetten a nagygazdaságok eszköze.

Pneumatikus vetőgépek

Az AMAZONE pneumatikus vetőgépei az AD-P és a Centaya Super, a mellső tartályos Avant és a Cirrus mulcsvetőgép. A nagyteljesítményű vetőgépek között megtalálhatjuk az önálló Citan vetőgépet, a véső csoroszlyás Cayena és Condor és DMC Primera direktvető gépeket.

Szemenkénti vetőgépek

Az AMAZONE ED Special mechanikus és Super elektromos meghajtású szemenkénti vetőgépe egyszerűen átgondolt kivitel. Az EDX család 15 km/h menetsebességgel képes vetni az XPress vetőegységgel. Az új Precea vetőgép12 km/h menetsebességgel dolgozik mechanikus hajtással, míg a Super kivitel eléri a 15 km/h sebességet elektromos hajtással.

Ráépített GreenDrill vetőgép

A GreenDrill univerzális ráépített vetőgép ideális megoldást jelent a köztes termények vetésének és a felülvetés mindössze egyetlen munkamenetben történő elvégzéséhez. Így kombinálható mind a Cataya vagy Centaya ráépített vetőgéppel, a D9-60 vontatott vetőgéppel, a Cirrus kombinált vetőgéppel vagy a Primera DMC nagy területteljesítményű vetőgéppel. A rakodójárdán vagy lépcsőkön keresztül könnyen megközelíthető GreenDrill vetőmagtartály 200 l vagy 500 l térfogatú...

Hengerek

A vetőágy visszatömörítéshez az AMAZONE a mellső T-Pack U, az oldalsó T-Pack S és a hátsó középső T-Pack IN hengereket ajánlja.

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.