Cirrus6003-2CC_MTD_Fendt_d0_kw_DJI_0389b_d1_190819

Mechanikus vetőgépek

A mechanikus vetőgépek körében az AMAZONE a D9, AD, Cataya mechanikus vetőgépeket és kombinációkat ajánlja forgóboronával vagy forgó lazítóval kombinálva. A D9 Special vetőgép önállóan vagy kombinálva a kis és közepes gazdaságok gépe, míg a Super kivitel közepes és nagygazdaságok esetében is megállja a helyét. A 12000-2T vontatott gabonavetőgép kifejezetten a nagygazdaságok eszköze.

Pneumatikus vetőgépek

Az AMAZONE pneumatikus vetőgépei az AD-P és a Centaya Super, a mellső tartályos Avant és a Cirrus mulcsvetőgép. A nagyteljesítményű vetőgépek között megtalálhatjuk az önálló Citan vetőgépet, a véső csoroszlyás Cayena és Condor és DMC Primera direktvető gépeket.

Szemenkénti vetéstechnika

A szemenkénti vetéstechnikában az AMAZONE a Precea nagy sebességű vetőgépet kínálja, amely akár 15 km/órás munkasebesség mellett is kiváló pontosságot biztosít. A 4-12 közötti sorszámú Precea gépek között mindenféle méretű gazdasághoz megtalálható az optimális egység az AMAZONE kínálatában. Nagyobb területekhez az AMAZONE kiegészítésképpen a 9 méteres munkaszélességű függesztett szemenkénti vetőgépet ajánlja.

Ráépített GreenDrill vetőgép

A GreenDrill univerzális ráépített vetőgép ideális megoldást jelent a köztes termények vetésének és a felülvetés mindössze egyetlen munkamenetben történő elvégzéséhez. Így kombinálható mind a Cataya vagy Centaya ráépített vetőgéppel, a D9-60 vontatott vetőgéppel, a Cirrus kombinált vetőgéppel vagy a Primera DMC nagy területteljesítményű vetőgéppel. A rakodójárdán vagy lépcsőkön keresztül könnyen megközelíthető GreenDrill vetőmagtartály 200 l vagy 500 l térfogatú...

Hengerek

A vetőágy visszatömörítéshez az AMAZONE a mellső T-Pack U, az oldalsó T-Pack S és a hátsó középső T-Pack IN hengereket ajánlja.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.