Ráépített GreenDrill vetőgép

A GreenDrill univerzális ráépített vetőgép ideális megoldást jelent a köztes termények vetésének és a felülvetés mindössze egyetlen munkamenetben történő elvégzéséhez. Így kombinálható mind a Cataya vagy Centaya ráépített vetőgéppel, a D9-60 vontatott vetőgéppel, a Cirrus kombinált vetőgéppel vagy a Primera DMC nagy területteljesítményű vetőgéppel. A rakodójárdán vagy lépcsőkön keresztül könnyen megközelíthető GreenDrill vetőmagtartály 200 l vagy 500 l térfogatú kivitelben érhető el. A vetőmag teljes felületű elosztásáról ütközőtányér vagy elosztósín gondoskodik. Ezen kívül a köztes termények kijuttatása közvetlenül a vetőcsoroszlyán keresztül vagy alternatív megoldásként a csoroszlyán levő külön kieresztőnyíláson keresztül oldható meg.

Az előnyök összesítve

  • A köztes termények vagy apró vetőmagok a fő terménnyel együtt, közvetlenül juttathatók ki
  • Adagolóhengerek érhetők el különböző vetőmag-mennyiségekhez és -fajtákhoz
  • Széles felületű bedolgozás ütközőtányér, elosztósín segítségével vagy közvetlenül vetőcsoroszlya révén
  • Könnyen elérhető rakodójárdán vagy lépcsőkön keresztül
  • Gépvezérlés 5.2 verziójú kezelő számítógép vagy ISOBUS terminál segítségével

A GreenDrill 200 kényelmes kezelése 5.2 verziójú kezelő számítógéppel
A GreenDrill 200 vezérléséhez az 5.2 verziójú kezelő számítógép áll rendelkezésre. Ezzel működtethető a vetőtengely és a ventilátor is. A kalibrálás támogatására, valamint a haladási sebesség, a megművelt terület és a munkaórák kijelzésére választómenü is rendelkezésre áll. A vetőtengely fordulatszáma automatikusan igazodik a változó haladási sebességhez, amint ezt a kezelő számítógépet a traktor 7 pólusú sebességjeladó csatlakozóaljzatához csatlakoztatja.

A GreenDrill 501 gépvezérlése ISOBUS-on keresztül
A GreenDrill 501 a legkülönbözőbb módokon vezérelhető a neki helyet adó géptől függően. Ha a GreenDrill 501 egység például egy ISOBUS elektronikával rendelkező vetőgépen kerül felszerelésre, akkor „ISOBUS-résztvevőként” teljesen a gép elektronikájába integrálódik. Ilyenkor a GreenDrill második vagy harmadik vetőmagtartályként és adagolóként jelenik meg és kezelhető az AmaTron 4 ISOBUS terminálon vagy bármilyen más ISOBUS terminálon.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.