UG vontatott szántóföldi permetezőgép

A 2 200 és 3 000 l tartálytérfogatú UG vontatott szántóföldi permetezőgépet a robusztus és kezelőbarát építésmódja jellemzi. A 15-től 28 m-ig terjedő munkaszélességű Super-S2 szórókerettel az UG egy igazán sokoldalú gép.

UX Special vontatott szántóföldi permetezőgép

Az UX Special 3 200, 4 200 és 5 200 literes tartálytérfogatú vontatott permetező különösen megbízható és kezelőbarát kialakításával tűnik ki. A Super S2 vagy a Super L2 szórókeretekkel 15 és 36 m közötti munkaszélességek valósíthatók meg. Az UX Special a bőséges felszerelési lehetőségeknek köszönhetően a modern növényvédelem legmagasabb követelményeit is teljesíti.

UX Super vontatott permetező

A 4200 l, 5200 l, 6200 l és 11 200 l tartálytérfogatú UX Super vontatott permetezők rendkívül kényelmes kezelési elvükkel tűnnek ki versenytársaik közül. A Super L2 és a Super L3 szórókeretek megnyerő jellemzője a 21 és 40 m közötti munkaszélesség és a csúcstechnikájú szórókeret-vezetés. Az UX Super vontatott permetező a nagy teljesítőképességű felszereltségi lehetőségeknek köszönhetően a legnagyobb ütőképesség mellett maximális teljesítőképességet biztosít.

UX 11201 vontatott permetező

Az UX 11201 vontatott szántóföldi permetezőgép a hatalmas, 11 200 literes tartálytérfogatának köszönhetően óriási területteljesítményre képes. A 24–40 méteres munkaszélességű, valamint 900 liter/perc szívóteljesítményű, háromszoros szivattyúberendezéssel rendelkező Super-L2 szórókerettel felszerelve tökéletesen alkalmas nagy táblaméretű gazdaságokhoz és a különösen nagy permetezési mennyiséget igénylő növénykultúrákhoz.

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon - A növényvédelem a földművelés fontos részét képezi a magas hozamok és az optimális minőségek érdekében. Ez a két tényező a világ növekvő népessége mellett rendkívüli szereppel bír az élelmiszerellátás biztosításához.