A 4 200 l, 5 200 l, 6 200 l, 7 600 l, 8 600 l és 11 200 l tartálytérfogatú UX Super vontatott permetezők rendkívül kényelmes kezelési elvükkel tűnnek ki versenytársaik közül. A Super L2 és a Super L3 szórókeretek meggyőző jellemzője a 21 és 42 m közötti munkaszélesség és a csúcstechnikájú szórókeret-vezetés. Az UX Super vontatott permetező a nagy teljesítőképességű felszereltségi lehetőségeknek köszönhetően a legnagyobb ütőképesség mellett maximális teljesítőképességet biztosít.

UX Super szabad hely
20210308_Logo-Amazone-UX-4201-Super

Az előnyök összesítve

 • Alacsony szállítási magasság és kis szállítási méretek az innovatív tervezésű tartálynak és a szórókeret kialakításának köszönhetően
 • Könnyű, kompakt, fordulékony – rövid kialakítás hídkormányzással, amely akár 28°-os kormányzási szöget is megenged
 • Jobb és bal oldalon portól védett tárolórekeszek
 • SmartCenter: Felhasználóbarát kezelőszervek – az egyszerűen kezelhető Standard csomagtól egészen az érintőképernyős Comfort Csomag pluszig. Minden lehetséges!
 • Az akár 700 l/perc szállítási teljesítményű erős, önfelszívó, kis karbantartás igényű dugattyús membránszivattyúk nagy permetezési nyomásnál is biztosítják a nagy kijuttatási mennyiséget
 • DistanceControl, a teljesen automatikus szórókeret-vezetés
 • Nehéz terepviszonyokra:
  - Optimális függőleges szórókeret-vezetést biztosító aktív ContourControl szórókeret-vezetés
  - SwingStop, a vízszintes szórókeret mozgásokat csökkentő aktív lengéscsillapítás
 • A permetlé folyamatos keringtetéséről a DUS és DUS pro nyomás alatti cirkulációs rendszerek gondoskodnak
 • 50 cm-es keretszakaszok, 25 cm-es fúvókatávolság és optimális fúvókaválasztás az AmaSwitch és AmaSelect elektromos fúvókánkénti szakaszolásnak köszönhetően
 • Az automatikus tisztítóprogram minden körülmények között tökéletes tisztaságról gondoskodik

Termékvideók

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

UX 01 Super vontatott szántóföldi permetezőgép

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE precizitás MA: UX vontatott szántóföldi permetezőgép
20200127_teaser_profi-teszt

Növényvédelmi gyakorlati teszt:

AMAZONE UX 4201 Super gyakorlati teszten.
Az kétségtelen, hogy az új UX 4201-el a csúcskategóriában permetez! Mindegy, hogy feltöltésről vagy kezelésről, illetve szórókeret-vezetésről van-e szó!

Képernyőkép, 2019.07.08., 09:17:35

Teljesítménykalkulátor

Az Amazone teljesítmény-kalkulátor lehetővé teszi a főbb gazdaságossági adatok üzemeltetéstől függő kiszámítását befektetési döntések meghozatala előtt.

Pneumatikus vetéstechnika - előzetes

Bemutató kérése

Németországban és Ausztriában különleges szolgáltatásként lehetőséget kínálunk arra, hogy az ön által választott gépet szakértő munkatársaink az ön üzemében mutassák be önnek. Bemutató kéréséhez kérjük, használja a következő űrlapot.