KE forgóborona

A KE forgóborona kiválóan használható talajművelésre az eke után, valamint mulcsvetésre előzetesen fellazított talajokon. A masszív kettős vázkeretnek, az egy darabból álló késtartókkal ellátott forgótengelyeknek és a fogak rugózott rögzítésének hála a forgóborona rendkívül stabil. A kapák közötti és a szerszámtartók fölötti sok szabad hely miatt a forgóborona számára a nagy mennyiségű szalma vagy földkupacok sem jelentenek akadályt.

KE 02 Rotamix forgóborona

A KE 02-240 a munkaszélesség minden méterén 4 szerszámtartóval van felszerelve, melyeken eloszlik a bemenő erő. A húzásra álló kések nagyon jó rögszerkezetet alakítanak ki, és tökéletesen elegyengetik a talajfelületet. Az új, Rotamix rendszerrel működő KE 02-240 különösen kötött talajokon érvényesíti az előnyeit, és különösen szántás után használható az optimális magágykészítésre.

KX forgó lazító

A 3 m munkaszélességű KX forgó lazítóval igazán rugalmasan, forgólazítóként vagy forgóboronaként egyaránt használható gép áll rendelkezésre a 190 LE-s traktorkategóriában a kardánhajtású talajműveléshez.
Sok gazdálkodó szeretne kombinált gépet használni a különböző talajviszonyokhoz és felhasználási körülményekhez. Ez nehéz talajon például a mulcsvetéshez „fogásra álló fogú” forgó lazítót, míg a könnyebb, kövesebb talajokon „húzásra álló fogú” forgóboronát jelent, hogy...

KG forgó lazító

A KG forgó lazító a forgóborona összes előnyét még erősebb házzal, nagyobb tengelyátmérővel és masszívabb csoroszlyákkal ötvözi. Az AMAZONE „fogásra álló fogakkal” ellátott forgó lazítója benyúlik a talajba és automatikusan tartja a kívánt munkamélységet. A forgó lazító a kemény, kötött talajokat is könnyedél fellazítja és egy menetben a szalmát is intenzíven bedolgozza. A fogak közötti nagy szabad térnek köszönhetően a szalma-talaj keverék még a szerszámtartók felett is...

TL mélylazító

A 4 csoroszlyájának köszönhetően a kompakt építésű TL mélylazító akár 25 cm mélyen fellazítja a talajt. Az AMAZONE ezzel opcionálisan lehetővé teszi a szántás nélküli talajművelést még nagy szalmamennyiség esetén is. A szántás nélküli talajműveléssel egy munkalépésben elvégzett mélylazítás megakadályozza a talaj összetömörödését a vetés horizontjában.

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.