Cenio függesztett kultivátor

A Cenio révén az AMAZONE az Agritecnica 2019 kiállításon egy új 3-soros kompakt függesztett kultivátort vezet be a piacra. A Cenio könnyű, de univerzálisan használható mulcskultivátorként a Cenius „kistestvéreként” egészíti ki az AMAZONE termékprogramját az alacsonyabb kategóriák irányában a 3-pontos felfüggesztésű kultivátorok területén.

Függesztett Cenius kultivátor

A 3 soros, 3 – 4 m munkaszélességű függesztett Cenius kultivátor sík tarlóhántásra vagy akár a termőréteg mélységében végzett talajlazításhoz is használható. A sokoldalú kapa- és hengerválasztéknak köszönhetően a gép szinte bármilyen helyi körülményhez hozzáigazítható.

Vontatható Cenius-2TX kultivátor

A 4 soros, 4 – 8 m munkaszélességű vontatható Cenius-2TX kultivátor sík tarlóhántásra vagy akár a termőréteg mélységében végzett talajlazításhoz is használható. A sokoldalú kapa- és hengerválasztéknak köszönhetően a gép szinte bármilyen helyi körülményhez hozzáigazítható. Saját középső futóműve nem csak rendkívüli manőverezhetőséget kölcsönöz a gépnek közúton, de szükség esetén a tömörítőhenger nélküli használatot is lehetővé teszi.

Vontatható Ceus-2TX kultivátor-rövidtárcsa-kombináció

A 4 m és 7 m közti munkaszélességekben elérhető Ceus-2TX kultivátor-tárcsásborona-kombináció a szegmens legrugalmasabb talajművelő gépének számít. A tárcsasor és a csoroszlyasor kombinációja révén a Ceus az AMAZONE rövidtárcsák és boronák számos előnyével együtt maximális teljesítményre képes. A Ceus alkalmas tarlóhántáshoz, altalaj műveléshez, mély lazításhoz, magágyelőkészítéséhez és nagy mennyiségű szerves anyaggal történő üzemeléshez.

Cobra 2TX vontatott sekélylazító

A 6 és 7 m munkaszélességben kapható 6-gerendelyes Cobra sekély kultivátor sokféle felhasználási lehetőséget kínál. A köztes kultúrnövények művelésétől, a tarlóhántáson át a magágykészítésig a Cobra igazi univerzális eszköz a sekély talajművelésben. Az előszerszámok, kapák és hengerek széles választékának hála a gép szinte bármilyen helyi feltételhez hozzáigazítható.

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.