Cenio függesztett kultivátor

A Cenio révén az AMAZONE az Agritecnica 2019 kiállításon egy új 3-soros kompakt függesztett kultivátort vezet be a piacra. A Cenio könnyű, de univerzálisan használható mulcskultivátorként a Cenius „kistestvéreként” egészíti ki az AMAZONE termékprogramját az alacsonyabb kategóriák irányában a 3-pontos felfüggesztésű kultivátorok területén.

Cenius függesztett kultivátor

A 3 soros, 3 – 4 m munkaszélességű függesztett Cenius kultivátor sík tarlóhántásra vagy akár a termőréteg mélységében végzett talajlazításhoz is használható. A sokoldalú kapa- és hengerválasztéknak köszönhetően a gép szinte bármilyen helyi körülményhez hozzáigazítható.

Cenius-2TX vontatható kultivátor

A 4 soros, 4 m és 7 m közti munkaszélességű Cenius 2TX vontatható kultivátor használható sík tarlóhántásra vagy akár a termőréteg mélységében végzett talajlazításhoz. A sokoldalú kapa- és hengerválasztéknak köszönhetően a gép szinte bármilyen helyi körülményhez hozzáigazítható. Saját középső futóműve nem csak rendkívüli manőverezhetőséget kölcsönöz a gépnek közúton, de szükség esetén a tömörítőhenger nélküli használatot is lehetővé teszi.

Ceus vontatott rövidtárcsa-kultivátor kombináció

A 3 m és 7 m közötti munkaszélességű Ceus vontatott rövidtárcsa-kultivátor kombináció különösen alkalmas olyan talajok mélylazítására, amelyeknél a másodlagos feladat a lehető legtöbb szerves anyag kis mélységű bedolgozása. A tárcsasort és a kapasort kombinálva a Ceus egyetlen kompakt gépben egyesíti a rövidtárcsák és a kultivátorok előnyeit. A Ceus gépek a tarlók és az altalaj műveléséhez, a mély talajlazításhoz és a magágykészítéshez egyaránt használhatók.

Cobra 2TX vontatott sekélylazító

A 6 és 7 m munkaszélességben kapható 6-gerendelyes Cobra sekély kultivátor sokféle felhasználási lehetőséget kínál. A köztes kultúrnövények művelésétől, a tarlóhántáson át a magágykészítésig a Cobra igazi univerzális eszköz a sekély talajművelésben. Az előszerszámok, kapák és hengerek széles választékának hála a gép szinte bármilyen helyi feltételhez hozzáigazítható.

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.