Az All-in-One csomag a tökéletes szórásbeállításhoz, benne a műtrágya-adatbázissal, az EasyCheck digitális, mobil vizsgálóállomással és az EasyMix alkalmazással műtrágyakeveréshez

A mySpreader alkalmazás három funkciót egyesít egyetlen alkalmazásban az Amazone műtrágyaszórókhoz. A műtrágyaszóró intuitív kezelése és kényelmes beállítása áll az All-in-One koncepció fókuszában.

DüngeService műtrágyaszerviz 

A DüngeService műtrágyaszerviz alkalmazással egyszerűen és mobil módon, közvetlenül a szántóföldön lehet lekérdezni a géptípustól, a munkaszélességtől, műtrágyatípustól és a kiszórási mennyiségtől függő pontos beállítási ajánlást az Amazone műtrágyaszóró számára. A sok mintának köszönhetően, amelyet a gazdálkodók, műtrágya-beszállítók és műtrágyagyártók évente beküldenek, az alkalmazás folyamatosan naprakész állapotban van, és így a felhasználó minden szezon elején műtrágyatípus-technikailag „up to date” áll. A mySpreader alkalmazás egyik különlegessége: A felhasználó rákereshet a műtrágyákra a műtrágya nevével, a műtrágya összetételével, a szemcsemérettel vagy a térfogattömeggel.

EasyCheck

A mySpreader alkalmazás második összetevője a digitális, mobil EasyCheck ellenőrzőállomás. Ellenőrzéskor meghatározott távolságban műanyag szőnyegeket helyeznek a szórandó táblára, rászórják a műtrágyát, és végül egyszerűen lefényképezik. Az EasyCheck ezt követően kiszámítja a szőnyegek fedettségi fokát. Ezen értékek alapján az alkalmazás beállítás-módosításokat javasol a felhasználónak az Amazone műtrágyaszóró keresztirányú eloszlásának korrigálásához, és ezáltal gyorsan optimalizálni lehet az állományfejlődést.

EasyMix

A mySpreader alkalmazást az EasyMix alkalmazás egészíti ki, amely beállítási javaslatokat ad kevert műtrágyákhoz. A különböző műtrágyákat gyakran keverik egymással a munkamenetek és az üzemi költségek csökkentése érdekében. Itt rendszerint egy tápanyagszükséglet-orientált műtrágyázásról van szó. Ha a keverék összetevői mégis különböző karakterisztikájúak, akkor a pontos kiszórás, különösen a fokozatosan növekedő munkaszélességek mellett egyre nehezebb lesz. Az EasyMix segítségével meghatározható a különböző keverékeknél a lehető legjobb kompromisszum, és megfelelő beállítási értékek javasolhatók a ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórók számára. 

Az Amazone az új mySpreader alkalmazásban az alkalmazások összes előnyét kombinálja, kihasználva a lehetséges szinergiákat. A mySpreader alkalmazás az App Store-ban ingyenesen elérhető, és Android 7 és iOS 11.0-tól kezdődő operációs rendszerű telefonokra tölthető le.

Következő funkciók országkorlátozásokkal:

Speciális tulajdonságként a mySpreader Connect felszereléssel egy Bluetooth adapter, valamint egy licenc kapható az ISOBUS gépekhez. Ezen az interfészen keresztül a műtrágyaszóró minden beállítási értéke átvihető a mySpreader alkalmazásból az Amazone műtrágyaszóróra, amelyet egy automatikus beállítás követ. Ezzel időt takarít meg, elkerüli a beállítási hibákat, ugyanakkor nagyon kényelmes. 
 

>> adatvédelmi nyilatkozat

>> használati feltétel

itunes-logo

qrcode_mySpreader (1)