D9 függesztett vetőgép

Verhetetlenül sikeres. A vetőgépek klasszikusa.
A D9 függesztett vetőgép szólóban vagy kompatibilis talajművelő géppel kombinálva egyaránt használható a szántás utáni vagy a mulcsvetésnél. A 2,5 m és 4 m közti munkaszélességgel a D9 függesztett vetőgépek a megfelelő választást jelentik kisebb és közepes méretű üzemek számára. A D9 opcionálisan felszerelhető WS csúszócsoroszlyával vagy RoTeC-Control egytárcsás csoroszlyával.

AD ráépített vetőgép

Az AD Super ráépített vetőgép 3 m munkaszélességgel közepes és nagy méretű gazdaságokhoz ideális. KE forgóboronára vagy KX/KG forgó lazítóra ráépítve és a RoTeC-Control egytárcsás csoroszlyával felszerelve az AD Super egység ideális univerzális kombinációvá alakítható szántás utáni vetéshez és mulcsvetéshez.

Cataya ráépített vetőgép

A Cataya mechanikus ráépített vetőgép a KE forgóboronával, a KX/KG forgó lazítóval vagy a CombiDisc függesztett kompakt tárcsával kombinálva ideális gépet kínál a szántás utáni és a mulcsvetéshez. A 3 m-es és 4 m-es munkaszélességű, valamint 650 l és 1 730 l közötti tartálytérfogatú Cataya különösen a precizitás és a kényelem terén megnyerő.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.