D9 függesztett vetőgép

Verhetetlenül sikeres. A vetőgépek klasszikusa.
A D9 függesztett vetőgép szólóban vagy kompatibilis talajművelő géppel kombinálva egyaránt használható a szántás utáni vagy a mulcsvetésnél. 2,5 m és 4 m közti munkaszélességükkel a D9 függesztett vetőgépek megfelelő választást jelentenek kisebb és közepes méretű gazdaságok számára. A D9 opcionálisan felszerelhető WS csúszócsoroszlyával vagy RoTeC-Control egytárcsás csoroszlyával.

AD ráépített vetőgép

Az AD Super ráépített vetőgép 3 m munkaszélességgel közepes és nagy méretű gazdaságokhoz ideális. KE forgóboronára vagy KX/KG forgó lazítóra ráépítve és a RoTeC-Control egytárcsás csoroszlyával felszerelve az AD Super egység ideális univerzális kombinációvá alakítható szántás utáni vetéshez és mulcsvetéshez.

Cataya ráépített vetőgép

A Cataya mechanikus ráépített vetőgép a KE 02 Rotamix forgóboronával, a KX/KG Cultimix forgó lazítóval vagy a CombiDisc függesztett rövidtárcsával kombinálva ideális gépet kínál a szántó- és mulcsvetéshez. A Cataya a 3 m-es és 4 m-es munkaszélességével és 650 l és 1 730 l közötti tartálytérfogatával különösen a precizitás és kényelem terén megnyerő.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.