ZA-M függesztett műtrágyaszóró

A ZA-M függesztett műtrágyaszóró – akár 3.000 literes tartálytérfogattal és 36 m munkaszélességgel – ideális gép a mezőgazdasági üzemek és bérvállalkozók számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a megbízhatóságra. A lassan forgó, nagy teljesítményű keverőszerkezet és a tárcsák alacsony fordulatszáma szavatolja a műtrágya különlegesen egyenletes, kíméletes kiszórását.

ZA-V függesztett műtrágyaszóró

A ZA-V függesztett műtrágyaszóró 1400–4200 literes tartálytérfogatával és akár 30 km/órás munkasebességével igazán meggyőző eredményre képes. Kiemelkedő, maximum 390 kg/perces átbocsátási teljesítményével és akár 36 méteres munkaszélességével rendkívül nagy területteljesítményre képes.

ZA-TS függesztett műtrágyaszóró

A ZA-TS függesztett műtrágyaszóró 1400 l - 4200 l közötti nagyságú tartálytérfogattal kapható. A TS szórószerkezettel akár 54 m munkaszélesség és kiváló határszórási kép érhető el, emiatt az ISOBUS-os ZA-TS műtrágyaszóró a nagyteljesítményű műtrágyaszórók közé tartozik.

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.