Az AMAZONE ZA-X műtrágyaszórók a felhasználók és a környezetvédelem szempontjait figyelembe véve megtervezet pontos, megbízható és kedvező árú gépek.

Az AMAZONE műtrágyaszórási technológiai fejlesztéseinek célja a növények optimális tápanyagellátása. A praktikus műtrágyázás elsősorban a tápanyag pontos kijuttatásán múlik. Az AMAZONE műtrágyaszórói a pontos elosztás és a határszórás tekintetében megfelelnek az összes európai szabványnak.

ZA-X_Perfect_007_d1_080912

Az előnyök összesítve

  • Dupla garat optimalizált tartályformával a működés állandó ellenőrzése és a nagyobb pontosság érdekében 
  • Az apró lyukú betöltőrácsok megakadályozzák a szórás közbeni üzemzavarokat, és a gép tisztításához egyszerűen felhajthatók és rögzíthetők 
  • Teljes mértékben nemesacélból gyártott szórórendszer 
  • Komfort és biztonság a szórásmennyiség és a munkaszélesség egyszerű és jól hozzáférhető beállítása következtében 
  • Kettős tolózár-rendszer a mennyiség optimális beállításához és a gyors nyitási-zárási művelethez 
  • Sorszóró berendezés különleges kultúrák optimális műtrágyá- zásához

Termékvideók

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE ZA-X 03 függesztett műtrágyaszóró EasySet 2 kezelőterminállal
SL_előzetes

SmartLearning mezőgazdasági technika

Gyakorolja számítógépén vagy táblagépén, interaktív tréningekkel a bonyolult AMAZONE talajművelő gépek kezelését önállóan és a tényleges használati időn kívül is.

Cobra7000-2TX_Claas_d0_kw_DJI_0918_d1_220318 (2)

Mi már tudjuk, és Ön? Tegye próbára gépeinket a saját gazdaságában!

Próbálja ki az aktuális demós gépeink egyikét és győződjön meg a saját szemével az AMAZONE gépek munkaminőségéről! Lehetőség van saját traktorral való tesztelésre is.

Képernyőkép, 2019.07.08., 09:17:35

Teljesítménykalkulátor

Az Amazone teljesítménykalkulátor lehetővé teszi a főbb gazdaságossági adatok üzemeltetéstől függő kiszámítását befektetési döntések meghozatala előtt.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.