Az ötletgyár

AMAZONE 1883 imázsfilm

Az AMAZONEN-WERKE a műtrágyaszórók, vetőgépek, aktív (forgó lazítók és forgó boronák) és passzív (tárcsás lazítók és forgóboronák), a talajművelés, a szemenkénti vetőgépek és a növényvédelmi permetezőgépek specialistája. Az AMAZONE ezen kívül évek óta nagy teljesítményű gépeket kínál a parkok és zöldfelületek ápolásához, valamint a téli úttakarításhoz. Minden mást megtudhatsz az imázsfilmünkből!

Az AMAZONE 125 éve - imázsfilm

Az AMAZONE vállalat 125. jubileuma alkalmából készítettünk egy rövid filmet, mely a vállalat történetét mutatja be.

Vállalati küldetéstudat: mezőgazdasági technika

Wir entwickeln und produzieren innovative Landtechnik mit hohem Qualitätsstandard. Hierbei berücksichtigen wir moderne und wirtschaft­liche Ackerbauverfahren. Damit tragen wir zum Erfolg unserer Kunden bei.

Vállalati hírek

News aus dem Unternehmen - hier finden Sie alle aktuellen Informationen aus den AMAZONE-Werken.

Felelősség

Aus gesellschaftlicher und ökologischer Verantwortung fördern die Amazone-Werke verschiedene zukunftsgerichtete Projekte.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Nutzen Sie dieses Formular für Ihre Hinweise und Wünsche an uns. Bitte verwechseln Sie uns nicht mit dem online-Dienst amazon.

Cégtörténet

Von der Gründung im Jahr 1883 bis heute - hier finden Sie die wichtigsten Informationen über die Geschichte der Amazonen-Werke. Gehen Sie mit uns auf eine spannende Zeitreise durch die AMAZONE-Geschichte.

Tanúsítványok

Termékeink és folyamataink folyamatos fejlesztése tevékenységünk központi alkotóeleme. Ennek megfelelően önkéntesen tanúsíttatjuk magunkat a legkülönbözőbb területeken.

MEGFOSZ

A MEGFOSZ (Mezogazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége, alakult: 1999. május 19.) célja a magyarországi eszköz- és gépforgalmazók szakmai érdekeinek képviselete, a közös célok meghatározása, azok érvényre juttatása. A szövetség fontos feladatának tekinti a mezogazdasági eszköz- és gépforgalmazók alapveto muködési normáinak meghatározatását, a szövetség tagjaira vonatkozó jogszabályok megismertetését a tagokkal, a szakmailag szükséges jogszabályi...

Az AMAZONE-csoport gyáregységei

Gyártási üzemhelyeink és telephelyeink.

GYIK | Gyakran intézett kérdések

Itt foglaltuk össze a leggyakoribb kérdésekre adott válaszainkat.