Master_Big-Header_1440_745.jpg

Függesztett műtrágyaszórók

Az AMAZONE négy függesztett műtrágyaszóró családot kínál: Ezek a ZA-X Perfect, a ZA-M, a ZA-V és a ZA-TS. A ZA-X Perfect műtrágyaszóró tökéletes kéttárcsás gép kisebb és közepes méretű gazdaságoknak 18 m munkaszélességig. A ZA-M egy professzionális műtrágyaszóró 36 m munkaszélességig. A ZA-V egy nagy teljesítményű műtrágyaszóró, nagy átömlő keresztmetszettel és nagy sebességgel, akár 30 km/h-ig és 36 m munkaszélességig. A ZA-TS egy nagy teljesítményű, integrált...

Vontatott műtrágyaszórók

Az AMAZONE kétféle vontatott műtrágyaszórót kínál. A robosztus ZG-B a mész és ásványi műtrágya nagy teljesítményű és pontos kijuttatására szolgál 10-36 m közötti munkaszélességgel. A ZG-TS vontatott műtrágyaszóró család az ISOBUS terminállal kombinálva precíz, helyspecifikus kijuttatásra alkalmas eszköz 15-54 m munkaszélességig.

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.

További linkek

Itt találhat további információkat a műtrágyaszórási technológiáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.