Master_Big-Header_1440_745.jpg

Függesztett műtrágyaszórók

Az AMAZONE négy függesztett műtrágyaszóró szériát kínál: ZA-X Perfect, ZA-M, ZA-V és ZA-TS. A ZA-X Perfect az optimális kéttárcsás műtrágyaszóró a kisebb és közepes méretű gazdaságokban végzendő műtrágyaszóráshoz, 18 m szélességig. A ZA-M egy nagyobb, profi műtrágyaszóró akár 36 m szórási szélességig. A ZA-V egy nagy teljesítményű, maximum 36 méteres műtrágyaszóró. A ZA-TS pedig egy kimagasló teljesítményű műtrágyaszóró akár 54 m munkaszélességgel és nagy munkasebességgel.

Vontatott műtrágyaszórók

Az AMAZONE kétféle vontatott műtrágyaszórót kínál. A robosztus ZG-B a mész és ásványi műtrágya nagy teljesítményű és pontos kijuttatására szolgál 10-36 m közötti munkaszélességgel. A ZG-TS vontatott műtrágyaszóró család az ISOBUS terminállal kombinálva precíz, helyspecifikus kijuttatásra alkalmas eszköz 15-54 m munkaszélességig.

Lejtőszórás - bizonyított pontosság!

Ez az egyszerű kiegészítő lejtős vidékekeken jelentősen javítja a műtrágya egyenletes eloszlását. A kiszórási hibák csökkennek és egyenletesebb állomány fejlődik. A teljes hozampotenciál kihasználható és a környezetterhelés is csökkenthető.

WindControl rendszerrel

A szél a világon mindig és mindenütt jelen van. A drezdai Műszaki és Gazdasági Főiskolán (HTW Dresden) oktató Prof. Dr. Karl Wild közreműködésével kifejlesztett WindControl révén a szélnek a szórásképre gyakorolt hatását egy szélérzékelő folyamatosan felügyeli és kiegyenlíti. Így nehéz szélviszonyok esetén is biztosítható az optimális szóráskép.

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

EasyCheck - Digitális, mobil ellenőrző állomás a keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálásához

Pontos kiszórás könnyedén!

A keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálása a digitális mobil próbapaddal. Helyezze le a tesztszőnyeget, szórjon rá műtrágyát, fotózza le okostelefonjával, elemezze a keresztirányú eloszlást az alkalmazásban, majd tekintse meg a korrigált szórásbeállítási javaslatot.

További linkek

Itt találhat további információkat a műtrágyaszórási technológiáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.