Handschlag_dx_hp_DSC_4162

AMAZONE Portál

Gépek regisztrálása, továbbképzés, hibabejelentő Ticket-ek, reklamációs űrlap. A kereskedői portál a kiindulási pont.

Alkatrész-Portál

Az AMAZONE Alkatrész-Portál mindenkinek szabad hozzáférést biztosít az AMAZONE gépek alkatrészkatalógusaihoz. Itt lehetősége van az egyes alkatrészekről információt szerezni, illetve közvetlenül rendelést leadni.

Garanciaigények

Jótállási- és / vagy szavatossági ügyekben az RMA-Portálunkon keresztül intézkedhet. Az ügyintézés ilyen esetekben egyszerű és az AMAZONE-nál automatizált rendszerű.

Termékkonfigurátor

Az AMAZONE termékkonfigurátoban állítsa össze az Ön számára megfelelő gép specifikációját előre konfigurált példák (Kereskedői árlista) alapján vagy haladó módban (Részletes árlista).

Info-Portal

Prospektusok, szórási táblázatok, internetes linkek és sok más egyéb - az Info-Portálon keresztül biztosítunk a számtalan AMAZONE dokumentációhoz ingyenes megtekintési, illetve letöltési lehetőséget.

SmartService 4.0

Virtuális és kiterjesztett valóság, illetve digitális médiák használata szerviz-, oktatási és karbantartási célokra.

Letöltések

Prospektusok, szórási táblázatok, weboldalak linkjei és sok más – az információs portálon a legkülönfélébb Amazone dokumentumokat tekintheti meg és töltheti le díjmentesen.

Marketing - viszonteladóknak

Az AMAZONE-Werke-vel történő biztos, hatékony, gyors és jövőorientált együttműködés céljából az alábbi partneroldalakon találja a szükséges Szerviz-Portálokat, pl. Alkatrész-Portál, Info-Portál stb…