UX11201_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_0097_d1_190903

Függesztett permetezőgépek

Az AMAZONE kínálatában megtalálható az UF 01 szuperkönnyű 900 és 1200 l tartálytérfogatú és az UF 02 könnyű, de szuperstabil tartállyal szerelt 1600 és 2000 l-es permetezője. Az UF 02 család kezelőfelület nagyon komfortos. A tartályméretek növeléséhez egy 1000 és egy 1500 l-es fronttartály áll rendelkezésre. A függesztett permetezőgépek mellső tartállyal kombinálva egy kedvező árú önjáró permetezőgépet kapunk.

Vontatott permetezőgépek

Az AMAZONE két permetezőgép családot kínál. Az UG és UX család Speciál kivitelben egy szivattyúval, Super kivitelben ikerszivattyúval, míg a nagy területteljesítményű UX 11200 család tandem futóművel szerelt. Az UG permetezőgépek jól bevált technikával és hosszú élettartammal bírnak. Az UX permetezőgépek továbbfejlesztett keretcsillápítása a legnagyobb permetezési és vonulási sebességet teszi lehetővé.

Önjáró permetezőgépek

Az AMAZONE Pantera 4503 önjáró permetezőgép 4500 l tartálytérfogattal, három járószerkezet kivitellel szerelhető. A standard járószerkezet 1,2 m hasmagasságot és 1,8-2,4 m nyomtávot biztosít a gépnek. A Pantera-H kivitel 1,25-1,7 m hasmagassággal bír és a Pantera-W teljesen automatikus 2,25-3 m nyomtávállítással szerelt.

Sorközművelő gépek

Az AMAZONE permetezőgépek tökéletes kiegészítő eszköze a Schmotzer sorközművelő kultivátor család. A portfólió a hátsó és mellső és közbenső függesztett gépekből áll 9 m munkaszélességig és 16-200 cm sortávolságig. Pontos kamera és vezérlőegység megkönnyíti a munkát 12,5 sortávolságtól és 15 km/h sebességig.

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon - A növényvédelem a földművelés fontos részét képezi a magas hozamok és az optimális minőségek érdekében. Ez a két tényező a világ növekvő népessége mellett rendkívüli szereppel bír az élelmiszerellátás biztosításához.

További linkek

Itt találhat további információkat a növényvédelmi technológiáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.