GPS-Maps&Doc

Az AMAZONE összes ISOBUS terminálja képes szériafelszereltségben a Task Controller segítségével mind a gépadatok, mind a helyspecifikus adatok begyűjtésére és eltárolására. Ugyanígy lehetőség van a táblaspecifikus gazdálkodásra is a shape és ISO-XML formátumú alkalmazási térképek feldolgozásával.

GPS-Switch

A GPS-Switch automatikus szakaszkapcsolással az AMAZONE egy GPS-re alapozott, teljesen automatikus szakaszkapcsolást kínál az összes AMAZONE kezelő termináljához és ISOBUS képes műtrágyaszórójához, növényvédelmi permetezőjéhez vagy vetőgépéhez.

GPS-Track

A GPS-Track párhuzamvezető rendkívül nagy segítségnek bizonyul a táblán, mindenek előtt zöld területen (legelőn) való tájékozódásban. A-B vonal és kontúrvonal menti üzemmódok közül választhatunk. A nyomsávok egyértelműen számozottak. Az ideális vonaltól való eltérés grafikusan megjelenik a kijelzőn.

AmaCam

Az AmaCam szoftverlicencnek köszönhetően az opcionálisan telepített tolatókamera automatikusan bekapcsol tolatáskor. A gépkezelőnek ehhez nem kell gombokat nyomogatni és csökkenthetők a gép mögötti veszélyes helyzetek.

Többet is tehetünk!

Az AMAZONE ISOBUS kezelőterminálokhoz való szoftverlicenceinkkel a munkavégzés egyszerűvé válik az Ön számára. Fedezze fel most az AmaTron 4 és az AmaPad 2 kezelőterminálok által kínált széleskörű lehetőségeket.