A ZA-M függesztett műtrágyaszóró – akár 3.000 literes tartálytérfogattal és 36 m munkaszélességgel – ideális gép a mezőgazdasági üzemek és bérvállalkozók számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a megbízhatóságra. A lassan forgó, nagy teljesítményű keverőszerkezet és a tárcsák alacsony fordulatszáma szavatolja a műtrágya különlegesen egyenletes, kíméletes kiszórását.

ZA-M-4200-Ultra_001_d1_140704

Az előnyök összesítve

  • Dupla garat optimalizált tartályformával a folyamatos működés és a nagyobb pontosság érdekében
  • Az apró lyukú betöltőrácsok megakadályozzák a szórás közbeni üzemzavarokat, és a gép tisztításához egyszerűen felhajthatók és rögzíthetők
  • Teljes mértékben nemesacélból gyártott szórórendszer
  • Komfort és biztonság a szórásmennyiség és a munkaszélesség egyszerű és jól hozzáférhető beállítása következtében
  • Kettős tolózár-rendszer a mennyiség optimális beállításához és a gyors nyitási-zárási művelethez
  • A SafetySet világítóberendezéssel, figyelmeztető táblákkal és védőkorláttal együtt szériafelszereltség

Termékvideók

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

ZA-M 02 AMAZONE függesztett műtrágyaszóró
SL_előzetes

SmartLearning mezőgazdasági technika

Gyakorolja számítógépén vagy táblagépén, interaktív tréningekkel a bonyolult AMAZONE talajművelő gépek kezelését önállóan és a tényleges használati időn kívül is.

Pneumatikus vetéstechnika - előzetes

Bemutató kérése

Németországban és Ausztriában különleges szolgáltatásként lehetőséget kínálunk arra, hogy az ön által választott gépet szakértő munkatársaink az ön üzemében mutassák be önnek. Bemutató kéréséhez kérjük, használja a következő űrlapot.

Képernyőkép, 2019.07.08., 09:17:35

Teljesítménykalkulátor

Az Amazone teljesítménykalkulátor lehetővé teszi a főbb gazdaságossági adatok üzemeltetéstől függő kiszámítását befektetési döntések meghozatala előtt.

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.