Megbízható és kifogástalan termékek

A megbízható és kifogástalan termékek teljes vállalatunk márkavédjegyét jelentik. Arra törekedünk, hogy folyamatainkat, termékeinket, tanácsadásunkat, valamint szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük, és innovatív, fenntartható megoldásokkal járuljunk hozzá ügyfeleink sikeréhez.

Csak akkor maradhatunk fel tartósan, ha gazdaságosan, környezetkímélő módon és a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartva cselekszünk. Ezért kötelezzük magunkat az energia fenntartható és forrásokat kímélő felhasználására, az energiát takarékos módon használjuk fel, és energia-specifikus teljesítményünket egy folyamatos fejlesztési folyamatban növeljük.

Ezen célok megvalósításához integrált minőségirányítási rendszert vezettünk be a DIN EN ISO 9001 és a DIN EN ISO 50001 szerint, a mindenkor érvényes formában. Ezt a rendszert rendszeresen felülvizsgáljuk, értékeljük és folyamatosan fejlesztjük.

Kötelezettséget vállalunk a termékeink és szolgáltatásaink minőségét érintő összes követelmény betartására. Ezen kívül kötelezzük magunkat az energiafelhasználást, energiafogyasztást és energiahatékonyságot érintő összes dokumentum, törvényi előírás és rendelkezés betartására. A termékek és szolgáltatások beszerzésekor ügyelünk arra, hogy magas minőségű és energiahatékony megoldásokat válasszunk ki.

A minőség- és energiapolitika sikeres megvalósításához ezt kötelező érvényű célkitűzésekkel támasztjuk alá. Ezen kívül az integrált irányítási rendszer az üzletvezetés korlátlan támogatását élvezi. Így az irányítási rendszer üzemeltetéséhez és a minőségi és energiacélok eléréséhez szükséges információkat, valamint személyi és anyagi forrásokat az részéről rendelkezésre bocsátja.