Új AMAZONE KE 6002-2 Rotamix forgóborona

6 m összecsukható kivitel a szóló használathoz

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

Az AMAZONE az új KE 02 Rotamix forgóborona termékprogramot egy 6 m-es, összecsukható változattal bővíti. A KE 6002-2-400 Rotamix max. 400 LE traktorosztályokhoz van jóváhagyva, különösen nagy ütőereje és a rendkívül jó rögtörés révén tűnik ki.

Szállítás céljából 3 méteresre összecsukható, és az AMAZONE tömörítőhengerek teljes választékával, valamint a talajegyengetésre szolgáló simítógerendával kombinálható. A húzásra álló fogak nehéz talajon is rendkívül jó rögszerkezetet alakítanak ki. Az új forgóboronák ezért nagyon alkalmasak magágykészítésre, különösen szántás után. A 24 késtartó a homlokkerekek kisebb átmérőjét teszi lehetővé. Ezáltal a stabil homlokkerék-kádat nagyon kompaktra és könnyűre lehetett kialakítani. A jól bevált Quick+ Safe rendszer révén a 290 mm hosszú fogak integrált kőbiztosítással rendelkeznek, és egyszerűen, szerszám nélkül cserélhetők.

KE 6002-2-400 Rotamix rendszerrel szántás utáni elmunkálásban

Az új forgóborona-prototípusok szíve a DirectDrive hajtómű, mely a nagyobb erőhatást közvetlenül viszi át a szerszámtartók homlokkerekeire. Az új KE 6002-2-400 Rotamix gépnél nincs elágaztatás, ezáltal biztosított a rendkívül jó, kis kopással járó erőátvitel. Ez a KE 6002 Rotamix ideálisan egészíti ki az AMAZONE rotoros járműveinek kínálatát.