Új arcok a német értékesítési csapatban

Két szakértő a sikeres jövőért

Udo Linck utódja Dan Muckel.

2023. június 1-től Arne Thomsen erősíti csapatunkat a Schleswig-Holstein régió üzemi képviselőjeként. A diplomás agrártudós és tapasztalt területi értékesítő Dirk Heutmannt váltja, aki mintegy 22 évnyi AMAZONE-nál eltöltött munka után jól megérdemelt nyugdíjba vonult. 

Arne Thomsen váltja Dirk Heutmannt.

Egy másik újonc az üzemi képviselői szerepkörben Dan Muckel. Az AMAZONE-nál az értékesítés-ösztönzési területen eltöltött két sikeres év után bizonyította rátermettségét, és 2023. szeptember 1-jétől átveszi a Rajna-vidék-Pfalz/Saarland régió értékesítési területét Udo Lincktől, aki Dirk Heutmannhoz hasonlóan 22 évig volt az AMAZONE hűséges munkatársa. 

Dirk Heutmannak és Udo Lincknek sok szerencsét és mindenekelőtt jó egészséget kívánunk jól megérdemelt nyugdíjas éveikhez. Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy őszinte köszönetünket fejezzük ki az elmúlt évtizedekben végzett lojális és piacformáló munkájukért. Szeretettel üdvözöljük új kollégáinkat, Arne Thomsent és Dan Muckelt, és meggyőződésünk, hogy nagyban hozzá fognak járulni jövőbeli fejlődésünkhöz.