Új sorozat nagyobb kezelési kényelemmel – AMAZONE „Pantera 4504“ önjáró

Az AMAZONE útjára indítja a Pantera önjáró növényvédelmi permetezőgép új generációját. A Pantera 4504 új mértéket szab a precíz növényvédelem és a kezelési kényelem terén. A módosított permetlé-kör, a változások a kezelőközpontban, valamint a könnyebb karbantarthatóság számos előnyt jelent.

Pantera4504_L3_d0_kw_DJI_0133_d1_210330

A jármű bal oldalán lévő burkolat alatt rejtőzködik biztonságosan a SmartCenter, a nagy teljesítményű, 60 literes keverőtartállyal és a teljes kezelőműszerrel együtt. Az 520 l/perc szállítóképességű kétdugattyús membránszivattyú a jobb oldalon található, így a felhasználó jól hozzáfér, és a bekeverés során jelentősen csökken a zaj. A SmartCenter minden igényhez ideális megoldást kínál: A TwinTerminal 3.0 terminállal együtt kínált intelligensen egyszerű Comfort csomagtól egészen a tökéletesen kényelmes Comfort Plus csomagig, mely esetében a felhasználó már csak kiválasztja a kívánt funkciót, és a permetezőgép teljesen automatikusan beállítja magát. A kezelőcsapok helyett a TwinTerminal 7.0 érintőképernyőjével sokszorosan megkönnyíti a gép kezelését.

A nagy területteljesítmény érdekében az új, jól hozzáférhető üzemanyagtartály akár 290 liter űrtartalmú, és a 20 literes AdBlue-tartály mellett található. Az új AmaDrive 7.0 terminált most az ergonomikus kartámaszba építettük. A 7 hüvelykes, színes kijelzőn minden gépspecifikus funkció átlátható módon megjeleníthető és intuitív módon kezelhető.

Nagy, 40 m-es munkaszélességek esetén is a legjobb szórókeret-viselkedést biztosítja a ContourControl és a SwingStop szórókeret-vezérlés. Így az elektromos AmaSelect fúvókamegvilágítással kapcsolatban korábban még soha el nem ért teljesítményszint érhető el a legnagyobb precizitással.