Új ügyvezető az AMAZONE Lengyelországnál

A mezőgazdaság a szívügyünk 

Marek Zieliński (balra) és Michał Wojchiechowski (jobbra)

Marek Zieliński 2023. március 1-től Roland Kratz mellett az AMAZONE Polska Sp. z. o. o. második ügyvezetőjeként tevékenykedik. Michał Wojchiechowski régóta ismert helyi értékesítési vezetőnket váltja, aki több mint 30 évnyi, az AMAZONE-nál eltöltött lengyelországi munka után nyugdíjba vonult. Michał azonban részmunkaidőben továbbra is aktívan támogat minket a marketingben, aminek nagyon örülünk. 

Zieliński úr szakmai pályafutását kezdettől fogva a mezőgazdaság határozta meg, nem utolsósorban azért, mert szülei is egy kis gazdaságot vezettek. Tanulmányai alatt a Kvernelandnál dolgozott a növényvédelem és a vetéstechnológia területén. Később 15 évig tevékenykedett a lengyelországi Lemkennél az értékesítésben és a marketingben. Most pedig nagyon várja az új kihívásokat az AMAZONE-nál. Elsődleges célja az értékesítési struktúra és a termékportfólió fejlesztése egész Lengyelországban. Idén tavasztól kezdve az AMAZONE Polska jelentősen megnövelt számú gépbemutatója segít abban, hogy mezőgazdasági végfelhasználóink még jobban megismerjék termékpalettánk széles választékát és lenyűgöző funkcionalitását, beleértve a SCHMOTZER Hacktechnik gépeit is. 

Zieliński úr feleségével és hároméves fiával az észak-lengyelországi Gdańsk közelében fekvő Tczew-ban él, és alig várja, hogy tovább bővítse kapcsolatait az AMAZONE szervezeten belül.