„Cereals 2021” kiállítás Nagy-Britanniában

Cereals-stand-B_ret_ly_01
A lincolnshire-i kiállítóterület

A „Cereals”, azaz Nagy-Britannia legfontosabb mezőgazdasági technológiai kiállítása keretében a mezőgazdasági gépeket nem csak statikus bemutatókon prezentálják, hanem gyakorlati használatban is bemutatják.

Az AMAZONE reprezentatív standja 850 m²-es volt, és 18 különböző gép került bemutatásra, melyek fele új fejlesztés volt. A ZA-M 1502 műtrágyaszóró, a Catros 7003-2TX rövidtárcsa és a FTender-C fronttartály, a műtrágya mélyre történő elhelyezésére alkalmas Ceus 4002-2TX grubber-tárcsásborona-kombináció mellett a Precea szemenkénti vetőgép 3 m és 4,5 m szélességben, a Cirrus 6003-2CC aktuális változata ISOBUS vezérléssel és az új Cenio 3000 mulcskultivátor is bemutatásra került.

A demonstrációs terepen a direktvető gépeket a gyakorlatban is bemutattuk. A versenytársak egyidejű bemutatói során a direktvetéses területen a 6 m széles Primera DMC nagy területteljesítményű vetőgép közvetlen összehasonlításban bizonyította fölényét. Ezenkívül a permetezési technikát is demonstrálták egy új szlalompályán. Az UX 5201 Super vontatott szántóföldi permetezőgépünk, az FT 1502 fronttartállyal szerelt UF 2002 függesztett permetezőgép és a show abszolút sztárja, a Pantera 4504 önjáró szántóföldi permetezőgép példásan teljesítette a pályát. A gyakorlati bemutatók során az AMAZONE egyértelműen igazolta, hogy miért vezető a technológiánk a piacon.

Miután a 2020-as „Cereals” a koronavírus-járvány miatt elmaradt, ezúttal ismét sok gazdálkodó és kereskedő látogatott el a kiállításra – az AMAZONE teljes sikert aratott.