Gyakorlati bemutatók és digitális házi vásár a kiállítások helyett: Válaszunk a korona-válságra

20200916_TTT_2020_d0_jm_IMG_8127_crop
„Train the Trainer“-képzés az Amazone vendégházában

A koronavírus előidézte válság következtében az Amazone világa is megváltozott. Mivel a legtöbb bel- és külföldi kiállítást lemondták, egy másfajta koncepciót próbálunk megvalósítani:  Az Amazone eszközök technikáját most elsősorban számos kisebb gyakorlati bemutató keretében demonstráljuk. Számos régióban így lehetőségünk nyílik, hogy gépeink teljesítőképességét az ügyfél közvetlen közelében mutathassuk be. Ennek keretében élesben demonstráljuk, hogy rendszereink másokkal összehasonlítva nagyobb teljesítményre képesek alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett. Azt pedig már egyébként is régóta beszélik, hogy az Amazone gépek sokáig kibírják, magas a továbbértékesítési értékük, és mindemellett kiváló ügyfélszolgálat biztosítja fenntartásukat.

360-Grad-tour_d0_20200916

www.amazone.de/hausmesse

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy értékesítőinkkel együtt bemutatókat szervezünk az érdeklődő üzemeknél, gazdaságoknál, ahova egyúttal egy kollégánk is kiutazik. Ezzel kapcsolatos megkereséseket a www.amazone.de/vorfuehrung fogadunk. A résztvevők számát természetesen mindig úgy állítjuk be, hogy betartsuk a megengedett létszámkorlátot.

Az Amazone ezen kívül megnövelt számban kínál képzéseket az egyes telephelyeinken. Ez az egyre igényesebb és nagyobb teljesítményű technika miatt egyre fontosabb.

Viszont valóban teljes mértékben új a Präzisionswelt 2020 digitális házi vásár, melyen virtuális formában lehet részt venni. Minden látogatónak lehetősége van aktuális termékeinkről és újdonságainkról való digitális tájékozódásra, mely ACTIVE-Centerünkön keresztül fut.

A virtuális Fan-Shop is nyitva van. Nézzen körül, ha van kis ideje. A vásár folyamatosan, szünet nélkül nyitva tart.