Az Amazone kitüntetett dolgozói: Több, mint három évtizede együtt – Bernhard Witte

Witte_Bernhard_2020_d0_kw_P6182200

A 42 000 különböző pótalkatrész embere: Bernhard Witte a pótalkatrész-részleg diszponenseként felügyeli a raktárkészleteket, a szállításokat és a határidőket. Most pedig jubilál: Witte úr már 35 éve dolgozik az Amazone számára.

Pályája eredetileg a szomszédban, a hasbergeni Bussmann vállalatnál indult asztalosinasként. 1985-ben lépett át a Hasbergen-Gaste-ben működő fő üzemünkbe. Gyorsan kitűnt, hogy Witte úr milyen tehetséges: Az üzemasztalosságról a Za-szerelésre váltott, ezt követte a lakatosműhely, a műanyag-részleg, végül 1986-ban a pótalkatrész-részleg. Megbízhatósága és körültekintése miatt 1992-ben megbízták a raktárkészletek felügyeletével és a pótalkatrészek komissiózásával.

Mikor 1998-ban a gastei fő üzemben elkészült a Hude, Gaste, Forbach, majd később a lipcsei telephelyeket kiszolgáló központi pótalkatrész-raktár, Witte urat kinevezték oda a felelős diszponenssé. Az új termékágazatok, valamint az Amazone gépek egyre szélesebb palettája révén a pótalkatrész-ellátás – mely időközben átkerült Tecklenburg-Leeden-be – is egyre összetettebb feladattá vált. Witte úr és csapata előrelátó tervezésének köszönhetően viszont képesek vagyunk a megrendelt termékek mintegy 98%-át a lehető legrövidebb időn belül, a kivánt határidőn belül leszállítani ügyfeleinknek. Ez a kiváló szolgáltatás az Amazone jó imidzsének egyik lényeges tényezője.

Köszönjük Bernhard Witte úrnak megbízható munkáját és elkötelezettségét ügyfeleink irányában, és még sok sikeres évet kívánunk vállalatunkban.