Folyton úton az Amazone-ért: Öreg róka a mezőgazdaságban: Hans Zens, a délnyugat-németországi régió gyári megbízottja

Hans_Zens_mit_Carsten_Eimers_und_Mitarbeiter _001_d0_20200617
Balról: Hans Zens üzemi megbízott Carsten Eimers és kollégái társaságában

Öreg róka a mezőgazdaságban, és hosszú évekig a Bad Essenben működő Rabe-üzem képviseletében járta az utakat – mégpedig a talajművelés és a vetéstechnika területén. Hans Zens időközben az Amazone talajművelési szakembere lett, és a Délnyugat-Németország régióért felel.

Először a Rajna-vidéken, majd Rheinland-Pfalzban és Luxemburgban volt aktív, később pedig jó holland nyelvtudásának köszönhetően Hollandiában és Belgiumban is működött. Időközben Baden-Württember és Svájc is az ő felügyelete alá került. Zens úr egy kerpen-blatzheimi (Északrajna-Vesztfália) gazdaságból származik, ezért már otthonról kiváló ismereteket hozott magával a mezőgazdaságra vonatkozóan.

A Rabe-üzemben, ahol 1983 óta dolgozott, Hans Zens megélte a különböző tulajdonosokkal járó nyugtalan időket, és ezek során átfogó szaktudásra tett szert. Most az Amazone gyári megbízottjait és az értékesítési partnereket segíti a talajműveléssel kapcsolatos kérdések esetén. Célja az Amazone ekék, boronák és rövidtárcsák számos előnyének megismertetése minden ügyféllel.

Munkájához további sok sikert és örömöt kívánunk az Amazone család körében.