1. Lipcsei tematikus est – digitálisan

Ez év januárjában került sor a 17. Lipcsei tematikus estre, melyet most először – az aktuális helyzetre tekintettel – nyilvános online rendezvényként tartottak meg.

Az est témája a következő volt: „Átalakulás alatt az éghajlat és a társadalom – a jövőbe mutató mezőgazdasági gépészet perspektívái". A kapcsolódó előadásokat munkatársaink, Sascha Bansberg (értékesítés-támogatás, Lipcse) és Stefan Kiefer (termékmenedzsment-vezető) tartották meg párbeszédes formában. A növénytermesztési szempontokat és a műszaki megoldásokat elegyítő előadás nagy tetszést aratott. Több mint 500 „élő” néző vett részt a digitális rendezvényen.

Az előadás alatt és után a résztvevők lehetőséget kaptak arra, hogy csevegőfunkció használatával kérdéseket tegyenek fel, és megjegyzéseket fűzzenek hozzá. Ezeket a referensek az előadás végén megbeszélték és megvitatták. A kérdések jellege azt mutatta, hogy túlnyomórészt szakközönség képviseltette magát.

Themenabend_Live_2021_d2_210409

Az online rendezvény azt is megmutatta, hogy milyen széles közönség érhető el manapság online. 24 órával az esemény után már 5 000 nézőt regisztráltak, akik megtekintették a szakmai előadást. Ezért örülünk annak, hogy a digitális csatornákon keresztül is jól működik az információcsere az ügyfeleinkkel.

Reméljük, hogy a 18. Lipcsei tematikus estére ismét „normál” körülmények között, személyes jelenlét mellett megtartott rendezvényként kerülhet sor, és örömmel várjuk, hogy az előadás után oldott hangulatban fejezhessük be a napot ügyfeleinkkel közösen.

A rendezvényről készült videó a következő oldalon tekinthető meg:: www.amazone.de/themenabend