30 éve a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában

Az AMAZONE Kelet-Európában 1992-ben kezdte meg nagyszabású tevékenységét. A Cseh Köztársaságban és Szlovákiában kezdetben az Unicom céggel működtünk együtt,
majd annak megszűnése után az Agrotec cég vette át a képviseletünket. Mindig mellettünk álltak hűséges partnereink, Jiří Kubik úr, aki egyben a termékmenedzserünk is volt, és kollégája, Bohdan Musil. Az Agrotec 2020-ban ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját. 

A szerény, 60 alkalmazottal induló kezdetek óta az Agrotec mára mintegy 1000 alkalmazottat foglalkoztató vállalatcsoporttá fejlődött. A mezőgazdasági gépek mellett ma már személygépkocsikat és haszongépjárműveket is értékesítenek a cseh, a szlovák és a magyar piacon. 

Az évforduló alkalmából az AMAZONE elérhetővé tette „Black Pantera” önjáró permetezőgépét, mely már az Agritechnica 2019 kiállításon is szenzációt keltett. Ez az abszolút különleges modell aztán a Cseh Köztársaságban maradt, és az Agrotec a századik Panteraként értékesítette a cseh piacon. Az AMAZONE gratulál Martin Rada ügyvezető igazgatónak a nagyszerű eredményekhez, és további sikeres fejlődést kíván neki és csapatának. 

30_Jahre_Agrotech_LO-opt__
Balról jobbra: Josef Hirtler, Martin Rada és Andreas Hemeyer
Agrotec---now_LO-opt__
Ok az örömre: 30 éve a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában