A nagyvilágból

A RAPID KB Ltd. növekedési pályára lépett - Egy erős partner Bulgáriában

A RAPID KB Ltd. vállalatot 1990-ben alapították, jelenleg pedig Plamen Bogoev vezeti sikerre. A családi vállalkozás az AMAZONE és a Claas termékek vezető importőre Bulgáriában.

Nikolay-Cekov_Plamen-Bogoev_1_LO-opt___LOcopy1
Nikolay Cekov értékesítési vezető és Plamen Bogoev ügyvezető igazgató
A RAPID KB szófiai székhelyével, Ruszéban, Dobricsban, Sztara Zagorában és Montanában működő kirendeltségeivel, valamint jamboli és trsteniki értékesítési partnereivel az ország legnagyobb mezőgazdasági területeit fedi le, ráadásul folyamatosan bővül. Bulgáriában elsősorban búzát, árpát, repcét, kukoricát és napraforgót termesztenek, Észak- és Dél-Bulgáriában a Balkán-hegység miatt pedig teljesen más az éghajlat. 

A RAPID KB rendszeresen részt vesz minden fontos bulgáriai vásáron és kiállításon. 2022 májusában a RAPID KB a Stara Zagorában megrendezett BATA AGRO vásáron mutatkozott be, ahol összesen 160 vállalat vett részt több mint 35 000 m² kiállítási területen. 

A Rapid csapata szorosan együttműködik a bolgár mezőgazdasági egyetemekkel, és célzottan fektet be az oktatásba és továbbképzésbe. A számos gyakorlati bemutató, a legújabb innovációk és technológiák bemutatása, valamint a folyamatosan bővülő kereskedelmi és szervizhálózat továbbra is garantálja a sikert.

30-Jahre-Rapid_Ruse_LO-opt___LOcopy1