A nagyvilágból

A román ügyfelek értékelik a minőséget

AMAZONEN-WERKE S.R.L. Romániában  

2019-ben az AMAZONE-WERKE S.R.L. Romániában is megkezdte működését. Franz Jakoby ügyvezető igazgató vezetésével a vállalat és csapata mezőgazdasági gépeket forgalmaz az egész országban, és átfogó támogatást nyújt a helyi kereskedőknek.

A mezőgazdasági gépek kiválasztásakor a hangsúly a kiemelkedő minőségen van. Ezen a téren az AMAZONE változatos termékválasztékával rendszeresen sikereket arat. A romániai gazdák által leginkább keresett munkagépek a ZA-TS műtrágyaszóró, a Precea vetőgép, valamint a Catros rövidtárcsa, a Ceus rövidtárcsa-kultivátor kombináció, a Pantera önjáró szántóföldi permetezőgép és az UX vontatott permetező. A Jakoby úr és csapata által szervezett szántóföldi bemutatókon a gazdák első kézből tapasztalhatják meg a gépek fejlett technológiáit. 

Jakoby elsődleges célja, hogy az AMAZONE technológiát még ismertebbé tegye Romániában, és továbbra is meggyőzze a gazdákat a gépek kivételes minőségéről. A legkiválóbb termékminőség és a megbízható szolgáltatás ugyanis előfeltétele az új és innovatív termesztési módszerek bevezetésének, hogy a növekvő költségnyomás idején hatékonyabb és eredményesebb legyen a munka.