A Pantera 7004 rangos tervezési díjakat nyert

Kiemelkedő szépség

A Pantera 7004 rangos tervezési díjakat nyert 

A termékkialakítás az utóbbi években egyre fontosabbá vált. Különösen az egyszerű és intuitív működés, valamint a piaci versenytársaktól való megkülönböztetés tekintetében adhat nagy hozzáadott értéket a márkának.

7000 literes űrtartalmával a mi önjáró Pantera 7004-ünk az AMAZONE márka új zászlóshajója. A hatalmas munkaszélesség és a nagy tartálytérfogat lehetővé teszi, hogy a gazdálkodó hatékonyabban és környezetbarátabb módon védje terményeit a betegségektől és kártevőktől. Új alvázával a Pantera bármilyen felületen fürgén és könnyedén mozog, akárcsak névadó állata, a párduc. A dizájnt következetesen átdolgoztuk, és minden részlete egy világos tervezési koncepciót követ, amely vizuálisan egyesíti a hatékonyságot, a kényelmet és az AMAZONE márkába vetett bizalmat.

A jó eredmény meggyőzött bennünket, ezért a Pantera 7004-et idén két független tervezési díjra is beneveztük, hogy semleges szakértőkkel értékeltessük a teljes gép kialakításának minőségét, valamint a felhasználói felületeket. Nagy örömünkre a gép meggyőzte a tervezési ipar nemzetközi szakértőiből álló mindkét zsűrit. Önjáró gépünk elnyerte az „IF Design Award 2023”, valamint a „Red Dot 2023” díjakat, amelyek világszerte nagy elismerést élveznek, és egyre nagyobb értéket képviselnek a termékpromócióban.

A „Red Dot Design Award” díjátadó ünnepségére júniusban került sor Essenben, egy gála keretében. Lenyűgöző mérete miatt a mi saját önjáró gépünk kapta a legkiemelkedőbb helyet közvetlenül a Zollverein bányatelepen található díjmúzeum előtt. Több mint 40 országból összesen 1200 vendég láthatta a Panterát testközelben az ünnepség során. A megjelenése egész este lenyűgöző volt, és sok pozitív visszajelzést kapott mind a szervezőktől, mind a szakértői közönségtől.