A szabadalmaztatott eke Dél-Németországba kerül

Az utolsó AMAZONE Cayron eke 

Az AMAZONE már 1894-ben megépítette az első ekéjét a HDG terméknév alatt. Közel 120 év után, 2013-ban a Cayron modellel újra bevezette az ekét a gyártási palettába. Szakértői csapata olyan modern ekét fejlesztett ki, amely alkalmas volt arra, hogy a piacon
elérhető számos eke között is megállja a helyét. Az AMAZONEN-WERKE a „Cayron” nevet adta neki. 

20220706_Kuhstrebe_Cayron_LO-opt__
Balról jobbra: Michael Breuning értékesítési tanácsadó, Claas Main-Donau, Liane Kuhstrebe, Gerd Kuhstrebe, Gerhard Schmidt értékesítési vezető, Claas Main-Donau.

Volt néhány újítás, amelyet szabadalmaztattunk, és jelentős előnyökkel járt a felhasználók számára. Ez a fejlesztés megszakadt, amikor lehetőségünk nyílt a mosonmagyaróvári Vogel & Noot ekegyár felvásárlására. Ettől kezdve a Vogel & Noot ekék fejlesztését és korszerűsítését folytattuk, felhasználva a Cayron egyes szabadalmait.

Az utolsó, Lipcsében gyártott Cayron-sorozatú ekékből immár a legutolsó példány is gazdára talált. Az üzletet az egyik leghűségesebb és legfontosabb dél-németországi kereskedőnk, a gollhofeni Claas Main-Donau GmbH & Co. KG bonyolította le. Az utolsó Cayron új tulajdonosa Gerd Kuhstrebe, akinek már van egy AMAZONE ekéje, valamint saját gazdálkodása mellett egy bérvállalkozást is működtet. Ő és ügyfelei minden bizonnyal nagyon elégedettek lesznek ezzel a sokoldalú eszközzel.