A szibériai „Kompleks Agro“

Az AMAZONE egyik fontos kereskedője Dimitrij Beljajev. Vállalata a „Kompleks Agro“ az oroszországi Szibériában, Altaj régióban található, Moszkvától kb. 3 000 km-re délkeletre. Az Altaj terület 6,6 millió hektárt fed le, és „Szibéria magtárának” is nevezik.

Dimtrij_Beljaew_d0_vb_20210113_d2_210409
Dimitrij Beljajev

Beljajev úr 14 év óta értékesít ott AMAZONE gépeket, és technológiánk továbbfejlesztését is támogatja. Így például közreműködött az EDX 9000 munkaszélességének megnövelésében, ami az EDX 12000 kifejlesztéséhez vezetett. Ez a projekt annyira sikeres volt, hogy időközben az EDX 12000 szemenkénti vetőgépet már egész Oroszországban nagyobb mennyiségben értékesítik.

Ezenkívül a szemenkénti vetőgépeinket úgy módosította, hogy a kifejezetten az említett környéken termő nagy napraforgómagok is vethetőek legyenek a gépünkkel.

Kompleks Agro Buero 2_d2_210409
A Kompleks Agro irodaháza

Beljajev úr javaslatára és Tur úr gyári képviselőnk segítségével fejlesztették ki a vetőgépeinkkel kombinált, folyékony műtrágyázáshoz használt FDC 6000 tartálykocsit is, melyet két éve szamarai üzemünkben gyártanak. Az elmúlt években a Kompleks Agro nagyon sikeresen hozzájárult a direktvetőgépeink bevezetését Altaj területén.

Nagy hálával tartozunk Dimitrij Beljajev úrnak, akinek további sikert és az AMAZONEN-WERKE vállalattal jó partneri kapcsolatot kívánunk.