A vezetői trió, amely magyar ekegyárunkban biztosítja a csúcsteljesítményt

Mosonmagyaróvári üzemünk az Ausztria és Szlovákia közötti háromszögben helyezkedik el. A Dunától nem messze történik a Cayros ekékre épülő sikeres ekekínálat fejlesztése. A hagyományos értékek, a legmagasabb minőség és az innovációra való hajlandóság jellemzi az ekegyárat, amelyet az AMAZONE 2016-ban vett át a neves Vogel & Noot vállalattól és specializált tovább. A siker mögött nem utolsósorban egy jól összeszokott vezetőhármas áll, amely nagy kreativitásával, elkötelezettségével és szakértelemével folyamatosan fejleszti a rendkívül hatékony termelést.

Balról: Hegyi Tamás, Dr. Berényi Laczó Anikó és Polgár Balázs: a magyar ekegyárunk összeszokott vezetőcsapata.







Pénzügyi-számviteli és humánerőforrás-vezető

Dr. Berényi Laczó Anikó 1990-ben végzett a Budapesti Tudományegyetem matematika-fizika szakán, majd a mosonmagyaróvári Agrártudományi Egyetemen tanított. 2000-ben a Budapesti Gazdasági Főiskolán közgazdász diplomát, majd később adótanácsadói és könyvelői képesítést szerzett. Ezután a magánszektorban dolgozott, és a kereskedelmi ágazatban tizenegy évnyi, pénzügyi igazgatói pozícióban végzett munkát követően csatlakozott a Vogel & Noot csoporthoz. Miután az AMAZONE átvette a céget, a pénzügyekért és a számvitelért, a humánerőforrás-menedzsmentért és az általános adminisztrációért felel.

Termelési és karbantartási vezető

Polgár Balázs agrármérnöknek tanult, majd a diploma megszerzése után egy évet dolgozott az Egyesült Államokban, majd hat évet Írországban mezőgazdasági vállalkozásoknál. Sok gyakorlati tapasztalattal a háta mögött 2008-ban váltott a családi gazdaságra, és ezzel párhuzamosan tanított a Gödöllői Egyetemen. 2012-től Európa-szerte csoportvezetőként foglalkozott erőművek, olajfinomítók és vegyi erőművek karbantartásával, majd 2017-ben csatlakozott az AMAZONE Technology Kft-hez. Nagy szaktudását és gyakorlati tapasztalatát azóta a magyarországi üzemünk műszaki területének vezetésében kamatoztatja.

Munka-előkészítési és intralogisztkai vezető

Hegyi Tamás a csapat harmadik tagja. Autószerelői és esztergályos végzettséggel 1993-ban kezdett el dolgozni a Vogel & Nootnál az ekegyártás területén. 1996-ban a minőségbiztosítási osztályra került, ahol a gyártás során teszteket és végellenőrzéseket végzett. Ezzel párhuzamosan logisztikai továbbképzésben részesült, így 2001-ben a munka-előkészítési osztályon kezdett dolgozni, elsősorban a pótalkatrészek területén. Hat évig vezette ezt az osztályt. Az AMAZONE általi átvétel óta az intralogisztikáért is felelős.

Nagyon örülünk, hogy számíthatunk magyar vezetői csapatunkra, és reméljük, hogy még hosszú évekig hozzájárulnak az AMAZONE Werke sikertörténetéhez.