AMACreatorDays

Tartalomkészítők látogatása az AMAZONE-nál

creatordays-3
Tartalomkészítők az AMAZONE csapatával

Az első AMACreatorDays 2023. szeptember 18-19. között Bramschében került megrendezésre.  Az esemény központi ötlete az volt, hogy a közösségi médián keresztül is bemutassuk 2024-es újdonságainkat. Németországból és Ausztriából összesen 18 tartalomkészítőnek kínáltunk változatos kísérőprogramot a két nap alatt.

A bramschei nagy kísérleti területen a résztvevőknek lehetőségük volt arra, hogy minden újítást saját maguk próbáljanak ki. Természetesen az adott termékcsaládok munkatársai is a helyszínen voltak, hogy válaszoljanak a tartalomkészítők kérdéseire, és támogassák őket a gépek üzemeltetésében. A kísérőprogramban Bramschei gyárlátogatás, közös főzőest és gokartozás is helyet kapott.   

Az AMACreatorDays-t követően a közösségi médiában megjelenő reakciók alátámasztották a rendezvény sikerét, amelyet a vendégek egyöntetűen a „legjobb ilyen jellegű rendezvényként” jellemeztek a versenytársakéhoz képest. A YouTube-on összesen közel 10 órányi magyarázó videót tettek közzé, amelyet jóval több mint 500 000 alkalommal tekintettek meg. Az Instagramra kitett rövid videókra több mint 1 900 000 kattintás érkezett. Csak a TikTok-on is jelentős, 700 000 körüli nézettséget tudtunk mérni. Összefoglalva elmondható, hogy az esemény a közösségi médiában tovább emelte vállalatunk imázsát. 

Christian Dreyer köszöntője Wambergenben a Viszonteladók napjain, ahol bemutatta a vállalatot és tájékoztatást adott a CRF (Controlled Row Farming) művelésű kísérleti területeinkről  

Légi felvétel az új termékek bemutatásáról a nemzetközi sajtókonferencián és a Viszonteladók napjain.