AMAZONE az AGRITECHNICA 2023 kiállításon

Újabb elismerés!

agritechnica-1
A vásár napjai alatt számos látogató kereste fel új standunkat, hogy megismerkedjen gépeinkkel és újdonságainkkal. Díjazott termékeinket különösen nagy figyelem övezte.

A két ezüstérem mellett idén a „DLG-Agrifuture Concept Winner” és a „Farm Machine 2024” díj büszke nyertesei közé tartozunk.

Az Agritechnica komoly siker volt az AMAZONE és minden résztvevő számára. A Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) rekordszámokat adott közre a világ vezető vásáráról, amelyet tavaly novemberben rendeztek meg Hannoverben. 149 országból mintegy 470 000 ember látogatott el az 52 országból érkező 2812 kiállítóhoz, hogy tájékozódjon az innovatív termékekről és az úttörő koncepciókról. A látogatók és a kiállítók körében egyaránt pozitív hangulat uralkodott. Mindenki lelkesedését érezni lehetett, hogy négy év szünet után végre újra élőben tapasztalhatja meg a teljes mezőgazdasági ágazat legújabb trendjeit. 

Az AMAZONE standkoncepciója az új kiállítási központtal és a különleges, jó hangulatú légkörrel számos ügyfelet és a mezőgazdasági gépek iránt érdeklődőt vonzott a 9-es csarnokban található új, kirakatos standunkra. A vásár minden egyes napján szakértői csapatunk átlagosan 150 ember kérdéseire válaszolt. 3000 négyzetméteres kiállítási területünkön az „Ideas for Future” mottónk alatt több mint 50 innovatív gép és működő modell volt látható, amelyeket a látogatók közelebbről is megnézhettek. Összesen 24 új termék bizonyította innováció iránti elkötelezettségünket, és közülük néhány rangos díjakban részesült. 

Az AMAZONE elnyerte az AGRITECHNICA 2023-as innovációs díjának EZÜST fokozatát a műtrágya kanyarokban is pontos kijuttatásáért. Az új CurveControl szoftveres opció a centrifugális műtrágyaszórók kanyarokban jellemző keresztirányú eloszlását a különböző kanyarsebességekhez igazítja, így korrigálva a szórási kép kilengését. 

3A - ADVANCED AUTOMATION & AUTONOMIA autonómiai hálózatunkat szintén ezüstéremmel jutalmazták. Ez megerősíti együttműködésünket a nagymértékben automatizált és autonóm mezőgazdasági gépek és munkafolyamatok területén. Ez az első, gyártókat tömörítő szövetség a CLAAS és az AgXeed vállalatokkal közösen jött létre. 

Az IFR - ISO FARM RESEARCH közös projektjével az AMAZONE a „DLG-Agrifuture Concept Winner” díj egyik nyertese is lett. E díjjal a DLG az úttörő mezőgazdasági mérnöki munkát és az innovatív elképzeléseket díjazza. Ez a koncepció döntő lendületet ad a növénytermesztés jövőbeli fejlődéséhez világszerte. Nagy örömünkre szolgált, hogy kétszer is megkaptuk a „Farm Machine 2024” címet. A nemzetközi újságírói zsűri által odaítélt és sokak által áhított díjat az új zászlóshajónk, a Precea-TCC kapta a „Vetés” kategóriában, valamint a 3A Advanced Automation & Autonomy az „Intelligens gazdálkodás és robotika” kategóriában. Várjuk a 2025-ös Agritechnica vásárt!