Kutatás, fejlesztés, kitüntetések: Az Amazone a kedveltségi skála élmezőnyében

ranking-data_agrarheute
Az Agrarindex 87 neves vállalat rangsorát állította fel. Forrás: agrarheute / agri EXPERTS, 2020.03.19.

A mezőgazdasági technika mely márkáját kedveli leginkább? Az agri-EXPERTS-Agrárindex kérdésére 2019 végén mintegy 700 mezőgazdász válaszolt. Az eredmény: Az Amazone a legkedveltebb márkák közé tartozik. Vállalatunk a kutatásban a ranglista 2. helyét érte el – közvetlenül a Fendt mögött. Az Amazone kiváló, 8,62 pontos eredménnyel végzett. A közvéleménykutatás során a legfontosabb kritériumok közé az ár-teljesítmény-arány, a kiforrott technika, valamint az egyes gyártók termékeinek élettartama tartozott.

Az eredményeket a müncheni Deutscher Landwirtschaftsverlag, a német mezőgazdasági kiadó tette közzé az „agrarheute” folyóiratban. A kiváló értékelésnek természetesen nagyon örültünk. Ez megerősít bennünket az irányú igyekezetünkben, hogy a mezőgazdászok jó és fair partnerei legyünk.

2019-ben láthatóan sikerült elérnünk, hogy az ügyfelek és a kereskedők mellett a mezőgazdászok és a bérvállalkozók is elégedettek legyenek. Tovább dolgozunk azon, hogy ez a jövőben még jobban sikerüljön. Hiszen ha a minőségről és megbízhatóságról van szó, akkor mindig a legjobb teljesítményt kell nyújtanunk. Ez pedig biztosítja elkötelezett és magasan képzett munkatársaink munkahelyeit is, akiknek ez a siker leginkább köszönhető.