Az Amazone a gyakorlatban: Ausztriai rajongók – a Brandstetter család

Catros+_5002-2-TS_Brandstetter_dx_IMG-20200430-WA0001
A Catros+ 5002-2 TS rövidtárcsa május eleje óta tartozik a gépparkhoz.

A Brandstetter család udvarán pihenő gépekre pillantva azonnal feltűnik egy különlegesség: Több Amazone gépnek immár a 3. generációja dolgozik ott. Ide tartoznak ZA-TS műtrágyaszóróink, valamint a KX forgó lazítóból és egy AD-P Specialból álló Amazone kombinált vetőgép. Ifjabb és idősebb Johann urak következetesen Amazone gépekkel dolgoznak – így egy Catros rövidtárcsa, valamint egy Cenius Special kultivátor és egy Amazone UF függesztett permetezőgép is megtalálható náluk a legmodernebb kivitelben.

Idősebb és ifjabb Johann Brandstetter évtizedek óta igazi Amazone-rajongók, rendkívül elégedettek rendszereink teljesítményével és tartósságával. A felső-ausztriai Innviertelben található Andrichsfurtban, apa és fia sikeres nemesítő üzemet működtet 80 ha szántófölddel. Ott kukoricát, repcét, árpát, búzát és zöldnövényeket termesztenek. Ezen kívül bérmunkában aratnak, kocákat tartanak és sertéseket nevelnek. Az ottani nehéz, dombos talajon nagyon nagy segítséget nyújt a szinte teljes Amazone termékprogram teljesítőképessége, ami egyúttal kiváló eredményeket is garantál.

A Brandstetter családnak a Landtechnik Karl Deschberger cég biztosítja a szakmai támogatást, gyári megbízottunkkal, Leopold Ederrel közreműködésben. Köszönjük a család rendkívüli hűségét termékeink irányában, és további jó hozamokat és sok sikert kívánunk számukra a munkához.