AMAZONE kombinált vetőgép a malátawhisky hazájában

A sokéves tapasztalat, a szaktudás és a helyi forrásvíz bőséges kínálatának keveréke, mely a legfinomabb malátaárpával párosul – ez az ami olyan híressé teszi a skót malátawhiskyt. Skócia északkeleti részén, Aberdeenshire-ben mintegy 50 skót whisky-lepárlóüzem található, köztük olyan világhírű nevek, mint a Glenfiddich.

A G & J Mackie vállalat a Little Hiltonban található földjén elsősorban vetőburgonyát termeszt vetésforgóban, de tavaszi árpát is a legjobb whiskyhez. A G & J Mackie szorosan együttműködik a malátaiparral, hogy ideális, alacsony nitrogéntartalmú gabonákat szállíthasson, melyek különösen alkalmasak a kiváló minőségű, borostyánszínű whisky előállítására. 

IMG_9560
AMAZONE Avant 4001-2 – fronttartályos kombinált vetőgép
Így a talajt már a tél elején felszántják, hogy a fagy hatására kialakuljon a megfelelő morzsás szerkezete. Ezek tökéletes előfeltételek az AMAZONE Avant 4001-2 kombinált vetőgép tavaszi használatához. Greame Mackie ügyvezető különösen a gumigyűrűs henger által végzett munka eredményét emeli ki, mely a helyi talajok esetében ideális visszatömörítést biztosít, és így optimálisan előkészíti a magágyat a RoTeC csoroszlyarendszer számára. Ezenkívül az AmaTron 3 terminálnak is örül, mivel ezen a vetőmaghoz és műtrágyához is használt fronttartály összes paraméterét egyszerre szem előtt tarthatja.

Ha Önök tehát legközelebb egy pohár finom házasítatlan malátawhiskyt emelnek meg és élveznek, gondoljanak egyszerűen arra, hogy az árpát valószínűleg az AMAZONE egyik Avant kombinált vetőgépe vetette.

Az Önök egészségére!