AMAZONE technológia az Agrarservice Kerkering vállalatnál

20220316_162321_bearb_ret_ly_02_LO-opt__
Theo Kerkering és fia, Stefan Kerkering

A bérvállalkozók között egyik különleges barátunk a münsterlandi Rosendahl-Holtwickban működő Agrarservice Kerkering vállalat. Theo Kerkering 1975-ben alapította a kivitelező céget, és feleségével, Annival együtt 2004 szeptemberéig vezette. 2004 októberében fia, Stefan csatlakozott a vezetőséghez. A szolgáltatási paletta magában foglalja az összes szántóföldi és betakarítási feladatot. Az Agrarservice hat állandó alkalmazottal és idénymunkásokkal többek között tíz traktort, kilenc kombájnt és négy silózó gépet üzemeltet.

43_Kerkering-Ausschnitt_ret_ly_01_LO-opt__
A Kerkering bérvállalkozás üzemi telephelye Rosendahl-Holtwickban
Az AMAZONE termékei a kezdetektől fogva a nagygépes program részét képezik – műtrágyaszórók, talajlazítókkal kombinált vetéstechnika és szemenkénti vetéstechnika. 2021 tavaszától a Precea 6000-2FCC szemenkénti vetőgép váltotta fel a Kerkering meglévő EDX gépét a kukorica vetésénél. Theo és Stefan Kerkering annyira elégedettek voltak a keléssel, hogy már meg is rendeltek egy második, ugyanilyen konstrukciójú gépet a jövő tavaszi vetésre.

Az Agrarservice Kerkering vállalat támogatásáért Jan-Heiner Kampmeyer üzemi megbízottunk felel. További sok sikert és boldogságot kívánunk a Kerkering családnak az AMAZONE gépekkel.