Még a nehéz időkben is: Az Amazone növekszik, virágzik és gyarapodik

Global-Parts_d0_cw_IMG_1763_
A Global Parts Center hivatalos átadásakor (balról): A Global Parts Center hivatalos átadásakor (balról): Andreas Hemeyer (igazgatósági tag), Bettina Dreyer, Christian Dreyer, ügyvezető, Dr. Justus Dreyer, Carolin Wiebusch-Rakonjac (a Global Parts Center vezetője), Klaus Dreyer (igazgatósági tag és a Dreyer család 3. generációjának képviselője)

Míg a koronavírus-járvány az elmúlt hónapokban alaposan lefékezte gazdasági és társadalmi életünket, az Amazone ügyvezetése továbbra is kitartott a termékprogram továbbfejlesztése és a gyártási és forgalmazási telephelyek modernizálása mellett. A nyugat-európai piacok mellett az Amazone a mezőgazdaság szempontjából különösen fontos kelet-európai országokra fókuszált.

Jelenleg az oroszországi Szamarában található gyártási telephelyünket bővítjük, és nemrég üzembe helyeztük az AMAZONE-UKRAINA új kijevi forgalmazási és szerviz-telephelyét is. Augusztusban hivatalosan is megnyitottuk a Leeden városában található új „Amazone Global Parts Center“ pótalkatrész-raktárunkat. A rendkívül fontos pótalkatrész-ellátáshoz így most már nagy teljesítményű és modern logisztikával rendelkezünk, mely megfelel a jövő piaci kihívásainak is.

A koronavírus-járvány a teljes gazdaságot érintő hatásai ellenére a mezőgazdaságban és a mezőgazdasági technika területén kevésbé hagyott nyomot. Mivel az emberek ellátása a válságos időkben is előtérben van, az Amazone továbbra is optimista, és reméli, hogy a keretfeltételek a következő hetekben és hónapokban lépésről lépésre javulni fognak.