Andrea és Ansgar igazi AMAZONE-rajongók

Szakmai és privát kapcsolat az AMAZONE-val

Dammei tanya

Az AMAZONEN-WERKE fontos partnergazdasága a dammei große Austing gazdaság. A Holdorf melletti Ihorstban található Schröder céggel együttműködve az AMAZONE 2022 augusztusában közös szántóföldi estet szervezett itt, ahol a Fendt legújabb generációs traktorai mellett a precíz növénytermesztéshez használt AMAZONE gépek széles választékát mutatták be a gyakorlatban. Ansgar große Austing és felesége, Andrea szüleivel együtt 200 hektáron gazdálkodik. A földeken elsősorban gabonaféléket, kukoricát és burgonyát termesztenek, valamint sertéseket, bikákat és tojótyúkokat tartanak.

Andrea große Austing-Trimpe és Ansgar große Austing a fiaikkal, Henrivel und Jannisszal.

Andrea, aki maga is a szülei farmján nőtt fel, 2000-ben kezdte szakmai pályafutását az AMAZONE-nál ipari ügyintézőként, és a mai napig részmunkaidőben dolgozik a vállalatnál. A képzés sikeres elvégzése után a beszerzési osztályon, illetve műszaki fejlesztési asszisztensként dolgozott. Szakmai pályafutása mellett gazdálkodónak is képezte magát. Az AMAZONE modelljeként és nagyköveteként is képviselte a vállalatot a legnagyobb rendezvényeken. Jelenleg két (6 és 1 éves) fiát neveli a munkája mellett. Fő hobbija még mindig a traktorvezetés, amire gyakran van lehetősége a saját farmján.

Ansgar große Austing gazdálkodó mester, és szívesen foglalkozik a mezőgazdasági technológia aktuális témáival. Különösen érdekli a precíziós gazdálkodás témája, amelyet még jobban be szeretne építeni a gazdaságába. Jelenleg az AMAZONE műtrágyaszórási technológiájával, különösen a ZA-V Profis Hydroval dolgozik annak érdekében, hogy újabb lépést tegyen a műtrágya pontos alkalmazása felé ezen a területen. Szabadidejében szívesen tölti az időt a családjával.

A große Austing gazdaság ma már főként az AMAZONE technológiával van felszerelve. A gépcsarnokban megtalálható a Cataya ráépített vetőgép, a Cenius függesztett kultivátor, az UX 5201 vontatott szántóföldi permetezőgép, a ZA-M függesztett műtrágyaszóró és a vadonatúj Precea szemenkénti vetőgép. Ansgar és Andrea őszinte meggyőződésből dolgozik az AMAZONE berendezéssel. Ha gépekről van szó, semmi sem állhat a precíziós gazdálkodás útjában.