Az észak-amerikai gazdálkodók nagyra értékelik az AMAZONE-t

Big love!

amerika
Marc Lepage (jobból a második helyen áll) és csapata

Az AMAZONE az 1960-as évek óta tevékenykedik Észak-Amerikában. Akkoriban műtrágyaszórókkal, amelyeket kereskedelmi partnereken keresztül és OEM-gyártóként értékesítettünk. 2018-ban az AMAZONE Inc. megalapítása új lendületet adott a vállalkozásnak Kanadában és az Egyesült Államokban. Marc Lepage ügyvezető igazgató vezetésével leányvállalatunk mezőgazdasági gépeket importál, szerel össze és forgalmaz az egész kontinensen, és átfogó támogatást nyújt a helyi kereskedőknek.

Az amerikai gazdák nagyra tartják a „made in Germany” termékek kiváló minőségét és hatékonyságát. Mindenekelőtt a talajművelő gépek, és különösen az AMAZONE nagyméretű Catros modellei és a Ceus iránt mutatkozik nagy kereslet. A növényvédelmi technika szegmensben UF és UX szórógépeink különösen jól teljesítenek Kanadában. 

A sikerhez a termékek mellett az értékesítő és szervizcsapatunk kreativitása és kitartása szintén hozzájárul. Ők élő eseményeken nyűgözik le a gazdálkodókat, akik számára sokat jelentenek a szemléletes termékbemutatók. 

A motivált kereskedőkkel való jó együttműködésben az AMAZONE Inc. az elkövetkező években tovább bővíti piaci pozícióját az észak-amerikai kontinensen.