Az új Cirrus Grand

Nagy területteljesítmény maximális pontosság mellett

cirrus-grand-1

A Cirrus Grand kombinált vetőgép precíz, rugalmas és kiváló teljesítményű munkavégzést tesz lehetővé a nagyobb gazdaságok és a bérvállalkozók számára. A nagy vetőmagtartály, a rugalmasan használható elosztófej és a mátrix profilú gumiabroncsok számos előnyt kínálnak a ma és a holnap vetési módszereihez. A sávos visszatömörítésre szolgáló mátrix profil nagy arányú és egyenletes kelést garantál. 

Pontos!

Elosztófej soronkénti kapcsolással a minél kisebb átfedési zónákért, ami fokozza a növényállományok vitalitását és csökkenti a vetőmaggal és a műtrágyával kapcsolatos költségeket.

Kiváló teljesítményű!

Szériafelszereltségként kétkamrás nyomótartály és nagy, akár 400 kg/ha kijuttatási mennyiségek 16 km/óra sebesség mellett. Biztonságos közúti szállítás akár 40 km/óra sebességgel, a középső futómű megemelésével és a külső 2 pár keréken haladva.

Rugalmas!

Fordulékonyság a táblában a független kerékfelfüggesztés segítségével. Big-bag zsákokhoz optimalizált tartálytérfogat jelentős többletkapacitással a mellékidők lerövidítésére. Egyoldali összecsukás lehetséges.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.