Az új csarnokok ünnepélyes átadása

Új üzemcsarnokok erősítik az AMAZONE altmoorhauseni telephelyét

Balról: Dr. Stephan Evers (termelési, minőségügyi és informatikai ügyvezető igazgató), Klaus Dreyer, Malu Dreyer, Christian és Bettina Dreyer, Volker Osterloh (a hudei és altmoorhauseni festőműhely vezetője) és Günter Aljets (hudei és altmoorhauseni ügyvezető)

Csaknem 15 évvel az altmoorhauseni telephely alapkőletétele után, 2023. július 7-én ünnepelték meg két új gyártócsarnok átadását, ami a negyedik bővítés része volt. Ezek összesen 5280 m² alapterületűek, így az altmoorhauseni gyártóüzem fedett területe mintegy 32 500 m²-re nőtt. A csarnokokba többek között egy előgyártási egység is beköltözik, hogy az egyes alkatrészek és komponensek közvetlenül a helyszínen készülhessenek el. 

Az ünnepélyes átadóra szóló meghívásnak a kerület, az önkormányzat, a környékbeliek és az AMAZONE munkatársai közül számos vendég tett eleget. Az AMAZONE csoport tulajdonosi családja nevében Christian Dreyer és felesége, Bettina, Klaus Dreyer senior vezető és felesége, Malu, valamint Dr. Stephan Evers ügyvezető igazgató és a hudei üzem vezetője volt jelen. Dr. Evers köszöntője után Jörg Skatulla, Hude polgármestere és Dr. Christian Pundt, a járási hivatal vezetőjének beszéde következett. A beszédet Nieters úr tartotta a Hoving & Hellmich szerkezetépítő cégtől. A hivatalos rész végén Christian Dreyer beszédében áttekintette az altmoorhauseni telephely fejlődését, és kihangsúlyozta, hogy a két csarnok megépítése új mérföldkő az üzem fejlődésében. Balról: Dr. Stephan Evers (termelési, minőségügyi és informatikai ügyvezető igazgató), Klaus Dreyer, Malu Dreyer, Christian és Bettina Dreyer, Volker Osterloh (a hudei és altmoorhauseni festőműhely vezetője) és Günter Aljets (hudei és altmoorhauseni ügyvezető). Az ezt követő beszélgetés során egy snack- és italkocsi finomságait élvezhették a látogatók.